Kızlar testime bakabilir misiniz

Kızlar adetim 3 gün geçikti dün gece yaptım yok diye bıraktım testin markası awox bir bakar mısınız var mı yok mu ? Bu test kuruma çizgisi çıkartır mı ?

@tecrübeli-anneler

Kimsecikler yok mu ?

Çok silik var gibi gördüm ama. Yarın falan tekrar dene istersen.

1 Beğeni

Var gibi ama daha yeniyse belki ondan dolayı çok silik sen bi iki gün daha sabret öyle tekrar yap bence varsa o zaman daha net çıkar yada kan tahlili versin tam emin olmak için

1 Beğeni

İlk resimde değilde ikinci resimde var gibi canım çok silik birkaç gün sonra tekrardan yap bakalım

Çok silik görünüyor.. istersen bı kan testi ver.

Cok silik aşırı dikkatli bakmak lazım var mı yok mu belli degil. Kan verseniz belli olur gebelik varsa

Doktorlar 5 ile 7 gün idrar testi yapın diyor ben 7. Günümde yapmıştım silik vardı çok belliydi

Negatif gibi duruyor 2 3 gun sonra bitane daha deneyin derim. Pozitif olsaydi regline 5 gun kala bile daha net cizgi gozukurdu

Benimde böyle silik çıkmıştı zor göründüğü için umutlanmak istememiştim ama hamileliğimi ilk böyle öğrenmiştim :slightly_smiling_face::beating_heart: Sizinde var gibi hayırlı olsun şimdiden :white_heart::melting_face:

Ben de senin gibi adetim 3 gün gecikmişti test yapmıştım maalesef negatif çıkmıştı bayağı ağlamıştım hatta sonra sabah kalktığımda Bir de baktım ki testim hafiflik pozitife dönmüş hamile olduğum ilk öyle öğrenmiştim İnşallah sen de öylesindir canım

Valla benim reglime 5 gün kala negatifti. 3 gün kala çok silik çıktı flaşla zor görünüyordu ama beta verdim 108 geldi.

Silik war sanki bidaha tekarar dene bnmd esilik cikmisti kan werdim pozitif cikti kan wer cnm sbh git