Kızlar merhaba nişan gelmeden su gelir mi? 34 haftalık hamileyim az önce paçama doğru böyle yarım çay bardağı kadar şu geldi! Telaş yapılacak bir şey var mı? Doktorum izinde salı günü hastanede.
Canım selam evet nişan gelmeden su gelebilir ve bahsettiğin şey su. O yüzden doktorunun asistanı varsa haber ver mutlaka ama telaş yapma az su gelmiş o yüzden acillik bir şey yok ![]()
Şu an karnımdan kasıklarıma doğru sancı vuruyor. Ve Rahim kısmı ağrıyor. Devlet hastanesi olduğu için asistan numarası felan yok maalesef. Şu an panik yaptım ne yapcam bilmiyorum. Eşim de gececi işte ailem köyde çok korkuyorum ![]()
![]()
İnşallah herşey yolunda gitsin, sancı olmasa bile su geldiyse mutlaka kontröle gitmelisin, şimdi ne durumdasın?
Az miktarda bile su kaybı varsa doktora gitmelisin, Su geldikten sonra kısa süre sonra sancılarda başlaya bilir. Enfeksiyon kapma riskin oluşuyor mutlaka hastaneye gitmelisin.
Tekmisin peki;(
Şu an sancım yok bebek çok hareketli canım
4 yaşında oğlum var sadece 13 yaşında ki oğlum da köyde ![]()
Sancıların başlayabilir bu çok normal. Suyun gelmesi doğumun hemen başladığını göstermez ama saat geçtikçe enfeksiyon riski artar. Öncelikle kesinlikle panik yapma, sancılarım gelirse kasılma sürelerini ve sancı aralarını mutlaka not et. En kısa zamanda da doktora git canım ![]()
Bahsettiğinden sonra su gelmeye devam etti mi peki?
Yok canım daha du gelmedi.Su geldiği zaman yarım saat kasıklarımda karnımda ve rahmimde sancı oldu sonra geçti. Şu an şükür iyiyim