Kızlar sütüm gelmiyo nolur yardım edin

Hanımlar 30 haftalık doğum yaptım bebek küvezde süt sağıp götürüyorum ama bebek emmedigi için sütüm hiç kalmadı manuel göğüs pompası ile yapıyorum ama ellerim artık tutmuyo 2 saatte bir yapıyorum o da gelmiyo bi ilaç bi şey varmı bildiğiniz nolur söyleyin pisikolojim bozuldu artık :persevere:

İlaç degilde trenyolda makine olarak var elektirikli neden onu almayı düşünmedin

Elektirikli alman lazim canim senin

Canım geçmiş olsun stresini azalt ve e bebek ten malt içecek al , bir anne nin çok iyi süt arttırdığı inı duymuştum

Çok geçmiş olsun canım. Stresini azalt öncelikle. Manuel pompa yerine hastaneye gidip hastane tipi pompalarla sağım yapabilirsin. Eve kiralama yapanlar da var sanırım. Kendin almayı düşünüyorsan ben elektrikli lansinoh kullanıyorum memnunum. Bunun dışında en önemliler dinlenmen ve su içmen en az 4 5 litre. Yiyecek için tahin helvası, kuru dut, bulgur(gaz problemin yoksa), tahin pekmez, kayısı hoşafı, yeşil yapraklı sebze tüketebilirsin. Takviye olarak Solgar brewers yeast (günde 3 öğünde 3 tane toplam 9 alıyordum) Bestlak damla ( günde 3 20şer damla) Mamsel still tee ( günde 3 4 kez) Lacmix (günde 2 )

Hepsi şart değil tabiki. Ben sütüm gelmeyecek diye çok korkup hepsini almıştım. Hastanede mama takviyesi yapılıyordur diye düşünüyorum. Onun için eğer hastane normal biberonla veriyorsa istersen philips aventin yenidoğan biberonlarından götür. Bir de sakın sütüm yetmiyor mama veriliyor diye olumsuz düşüncelere kapılma. Bebiş iyi olsun yeter ki nasıl beslenirse beslensin. Sen kendini iyi tut toparla bebişin de iyi olur zaten

Aynen hersey beyinde bitiyor elektrikli pompa al bende aldim phiplis avent iyu is goruyor manuel zordur.bol su ve dinlenmen sart yoksa benimde yoktu suan az var ama yinede sukrediyorum 20 gunluk olduk sutum 5. Gun geldi ona ragmen yine mama verdim hala takviye mama veriiyoyorum sagim yapinca 20 ml anca cikiyor bunada sukur :expressionless: beyinde bitiyor yok dersen azalir olacak oyle boyle artacak @HamişDilek bestlak bende kullandim en basta ama fiyatlari malum ikinciyi alamadim 500 lira olmus onun harici e bebekteki caylardan iciyorum hergun emziren anne caylari konposto yapiyorum uzum kayisi dut hurma kurusunu karisik atip tencereye az sekerle kaynayip iciyorum bolca su ben icemiyorum ama gayret ediyorum allah yardimciniz olsun birde erken dogum oda tetikler ama sabirli ol

Malt ictim ama sanki oradaki caylar daha iyi geldi hala devam ediyorum @Gozde

Cok erken dogum yaptiginiz icin sütünüzün gelmemesi çok normal . Sakin olun bol bol dinlenin yemenize içmenize dikkat edin zamanla çoğalacaktir .

Canim tahin helvasi, dut kurusu ,kuru incir bunlar bsya artırdı benimkini. Bi de elenetal 3 diye bi vitamin var emzirme döneminde kullaniliyormuş onu da aldim onu da faydası oldu sanirim. Bir de tahin helvasinin yaninda süt içiyorum günlük 2 bardak

Manuel pompayla olmaz mutlaka elektrikli olması lazım ki bebek emiyormuş gibi güçlü sagsın. Belki ikinci el bulup alabilirsiniz bazı uygulamalardan. Stres yapmadan 2 saatte bir düzenli sağım yapıp bol sıvı beslenirseniz bebisinize süt olur​:tulip:

Evet ya hepsinin fiyatı malum. Ama içlerinden birini seçsem solgar derdim. Diğerleri bitince bi onunla devam ederim diyorum

Ben malt içtim ne zaman malt içsem çocuğum sanki narkoz yemiş gibi uyudu gün boyu sadece emmek için ben uyandırdım onda da uyudu bence o maltlar çok sağlıklı değil en azından benim gözlemim bu şekilde eğer bebeğiniz malt içtikten sonra çok uyuyorsa bence içmeyin ben artık kullanmıyorum bebeğim kendine geldi

Herşeyden önce bol su iç. Leblebi dut gibi şeyler çok fazla süt yapıyor