Kizlar sizinde oldumu acaba

Kizlar 28 haftalik hamileyim gogus ucum kotu kahverengi oldu ve gogus ucunun yaninda kucuk kahverengi sivilceler var birini sıktım kan geldi ve gogus ucumda beyaz sivi var tam sivi degil suzme peynir gibi

Ben de 29 haftalık olacağım göğüs ucunda akıntı dışında benim de göğüs ucum karardı ve minik sivilceler çıktı

Birsey kulaniyor musun

Aynı bahsettiğim durumu bende yaşıyorum 27+3 haftadayım… Göğsümde ki yuvarlak halka kocaman oldu ve resmen koyu kahverengi minik minik de sivilceler var. Ama ben sıkmadım… 19 yaşında bir oğlum var. O zamanlar böyle bir durum yaşadığımı hatırlamıyorum

Birsey kulaniliyor mu acaba @tecrübeli-anneler fikriniz var mi

Ben etrafımda sordum birşey kullanmaya gerek yok doğuma yakın daha da çoğalabilir emzirme dönemi bitince kendiliğinden geçiyor dedi herkes.

İnşallah gecer

Benimde var göğüs ucum köyü kahverengiye döndü sizin dediğiniz gibi et parcaları gibi sivilceler oluştu bende sıkmadım bide beyaz beyaz kurumuş oluyor elimle temizliyorum bazen

1 Beğeni

Evet bnde her dusa girdigimde temizliyorum

25 haftaligim 9 yasinda kizim var onda boyle bisey olmamisdi bendede sivilce degilde et beni gibi bisey cikdi iki tane ve baya koyulasti gogsum . Gogus ucunuzdakiler sut kanallarindan dolayi oraya birikiyo kuruyo canim

1 Beğeni

Bende de var sıkmlyorum. Göğsümde et beni gibi kahverenginde doğum yaptım hala var sıkmaya korkuyorum

1 Beğeni

Hepsi çok doğal :innocent: göğüs ucundan gelen sıvıyı sıkmayın sakın doktor tavsiyesidir :blush:

1 Beğeni

Bendede oldu baya kararmamda oldu etrafında koyu kahve damarlar oluştu ama doğumdan sonra geçiyor tanıdığımın 4. Ayda tamamrn düzelmisti rengi falan

1 Beğeni

Sizinkiler yine 28.haftada kararmış benim memeler ikinci aydan itibaren zenci gibi oldular. Göğsümün yarısı meme ucu :joy: hayret ediyorum daha ne kadar halka genişleyebilir diye günden güne daha da değişiyor :smile::smile:

1 Beğeni

Ay kizlar dalga gecmeyin ama eski goguslerimi ozledim bembeyaz di guzeldi simdi buyumusler siyahlasmis damarlarim resmen gorunuyor

1 Beğeni

@Elifelmass @birmeraklıanniş canlarım bende aynıyım karnımdan çok göğüslerimdeki halkalar büyüdü ve siyahlastı:flushed: düzelmezse bilmiyorum gerçekten de

Ah ah bu anneler neler cekiyorlar​:grin:

Bende özlüyorum inanki​:woozy_face: beyaz ve dik​:sob::sob: şimdi dizlerime indi :face_with_spiral_eyes:

1 Beğeni

Gecer inşallah ne yplim

İlerleyen hamilelikte normal kararma koltuj alti bikini bolgeside karariyor. Sakın sıkma göğüsünu felan. Zamanla ara ara sut tarzi sıvıda akıyor