Suan hangi beden giyiyorsun mesela L ise M al dedigin gibi dogumdan sonra vucut saliyor yada rshat olmasi icin giydiğin bedeni al sezeryan ise bir beden büyük al dikislerin icin mesela
Ben 2 bedeni de aldım. L beden ya da xl alın. Sezeryan olduğum için m çok kısa kaldı. Kasıklarda bitiyor boyu. L beden göbek deliğine kadar geliyor. Tek sorun bacak kısmı dar. Eğer baldır basen varsa l da dar olabilir. Zaten 9 tane var küçük pakette. 2 bedenden de alıp deneyebilirsin. Dar olacağına bol olması daha iyi diye düşünüyorum. Bol olursa üstüne kilot giyer sıkı tutarsın. Ama dar olursa çaresi pek yok.
Bir de göbek hemen inmeyebilir. Ben sezeryan olduğum için m beden kısa kaldığı için dikişlerime geldi. L bedeni tercih ettim. 160 boy 80 kilo ile doğuma girdim. Popom falan da büyümedi basenim yok. Ama L beden bacak kısmından biraz sıkı oldu. 2 hafta geçtikten sonra L bedenin bacak kısmı rahat oldu. Arkadaşım normal doğum yaptı. O xl aldı çünkü poposu ve basenleri büyümüştü. Sonradan L bedene geçti sonra normal ped kullandı. Ama ben dikişlerden dolayı 1 ay kilot giymedim. Sadece depend kullandım.