Kızlar sizce listem nasıl? Eksik veya fazla var mı?

Suan hangi beden giyiyorsun mesela L ise M al dedigin gibi dogumdan sonra vucut saliyor yada rshat olmasi icin giydiğin bedeni al sezeryan ise bir beden büyük al dikislerin icin mesela

1 Beğeni

Ben 2 bedeni de aldım. L beden ya da xl alın. Sezeryan olduğum için m çok kısa kaldı. Kasıklarda bitiyor boyu. L beden göbek deliğine kadar geliyor. Tek sorun bacak kısmı dar. Eğer baldır basen varsa l da dar olabilir. Zaten 9 tane var küçük pakette. 2 bedenden de alıp deneyebilirsin. Dar olacağına bol olması daha iyi diye düşünüyorum. Bol olursa üstüne kilot giyer sıkı tutarsın. Ama dar olursa çaresi pek yok.

1 Beğeni

Bir de göbek hemen inmeyebilir. Ben sezeryan olduğum için m beden kısa kaldığı için dikişlerime geldi. L bedeni tercih ettim. 160 boy 80 kilo ile doğuma girdim. Popom falan da büyümedi basenim yok. Ama L beden bacak kısmından biraz sıkı oldu. 2 hafta geçtikten sonra L bedenin bacak kısmı rahat oldu. Arkadaşım normal doğum yaptı. O xl aldı çünkü poposu ve basenleri büyümüştü. Sonradan L bedene geçti sonra normal ped kullandı. Ama ben dikişlerden dolayı 1 ay kilot giymedim. Sadece depend kullandım.

1 Beğeni