Kızlar seçtiğim isim sizce nasıl?

Kızlar kızım olursa farklı duyulmamış bir isim istiyorum kurretülayn çok beğendim ama çevrem de hep yadırgıyor fıkır verir misiniz

Söylemesi pek kolay değil ya ondan yadırgıyolardır. Eşimle isim düşünürken bizde istemsizce köyde şöyle seslenirler böyle seslenirler diyoruz :grinning: Uzun bir isim olmasa iki isim koyun derdim ama bilemedim

1 Beğeni

Ben oğretmenim okulda arkadaslari soylerken zorlanabilir buyuk bir sehirde yasiyorsaniz yabanci uyruklu oldugunu dusunebilirler

1 Beğeni

Karar sizin tabi ama açıkçası bende pek beğenmedim söylemesi zor ve sırf duyulmamış bir isim olsun diye bir ismi koymakta bana mantıklı gelmiyor. İsim kişi için çok önemli hayatı boyunca onunla anılacak o yüzden ince eleyip sık dokumak gerek diye düşünüyorum. Ben isme karar verirken sanki çocuğum uzakta da ona sesleniyor gibi yapıp yüksek sesle bağırıyorum :smiley::smiley:Öyle deneyebilirsiniz.

1 Beğeni

Hiç beğenmedim degisik isim

1 Beğeni

Anlamı göz nuru demekmiş ama ben beğenmedim bence çevreniz haklı olabilir

1 Beğeni

Bende oğluma Ali el murteza koymak istiyordum çok amma velakin yağız koymaya karar verdim ilerde sınava gireceği zaman ah anne demesin yavrum :grin:

Farklı ve arapça kökenli bir isim bende çok aradım ama bu biraz fazla farklı gibi :slight_smile: arkadaş ortamında kızına ismiyle seslendiklerini de düşününce belki hoş olmayabilir tabi sizin tercihiniz :heart: farklı isimlerden Mihra, Mihrimah, Meyra gibi isimler de var :slight_smile:

Güzel ama gerçekten söylemesi akla gelmesi çook zor bence :cherry_blossom:

Yanlış anlama ama sanki kürtçe küfür ediyormuş gibi geldi :nauseated_face::grin: Elnara koyabilirsin, ülkesinin ışığı demek Azerbaycanlı bir arkadaşımın adı çok da hoş geliyor kulağa tercih sizin

1 Beğeni

İçini sindiyse bilemem ama bebeğin isimi ile hayatını yasicak hani ismini sürekli anlamayan insanlar için tekrar tekrar söyleyip anlamını soracaklar falan biraz canı sıkılabilir ilerde ben sesli okuyamadım bide :see_no_evil:

1 Beğeni

bende Satı mihra koymayı düşünüyorum ama kararsızım hala ilk ismi eşimin annesinin ismi yanına isim bulmakta s zorlanıyorum

1 Beğeni

Eğer kızım olsaydi mihra Sare olacaktı da offf offf :grin::grin:mihra mükemmel kararindan vazgecme derim

Farklı ve duyulmamış bir isim olsun diye bu kadar da farklı bir isim koymayın bence. Diğer arkadaşların da dediği gibi ilerde sıkıntı yaşayabilir. Farklı isim olarak Tomris düşünebilirsiniz mesela

1 Beğeni

Mihra ismi çık hoş bende beğendim açıkçası ama görümcen yeni doğum yaptı o koymus ismi maalesef artık elendi o isim