Kızlar öneri de bulunun lütfen

Ya artık çıldıracam gerçekten kaynanam gil beni hesaba almıyor galiba habersiz gelip duruyorlar ya da çocuklarını gönderiyor. İnsan gelmeden bir aramaz mi az önce kapı çaldı baktım kaynanam gelms küçük kaynimla . Üstüm müsait değil evde tekim diye mini elbisyle geziyorum ve beni o şekilde görmelerinden nefret ediyorum geçen günde 10 yaşındaki görümcemi göndermsti habersz o da beni kısa bi elbiseyle gördü hemen gidip ablasına anlattı bende duydum ve kızdım orası benim evim istediğim gibi gezerim dedim şimdi kaynanam da gördü herkese anlatrlar konum geçsin istemiyorum bizim gibi evli arkadaşlar var onların kaynanalari benim kaynanama anlatıyor evde şunu giyiyor bunu giyiyor diye kaynanam da bana anlatıyordu bende istediği gibi gezer onun evi fln diyordum şimdi o da beni öyle gördü napmam lazım ki bir daha yapmasın bize gelmek istediklerinde de eşim evde olsun olmasın hep ona haber verirler ben yokmuşum gibi çok zoruma gidiyor kötü olmakta istemiyorum fikir verin lütfen hem anlasınlar hemde eşim için kırmak istemiyorum eşime söylüyorum zoruma gidiyor diye boşver fln deyip gecistiriyor ama kavga çıkacak en son

Bu sizin mahremiyetinize saygisizlik . Kaynananiza acik dille söyleyin boyle olmaz. Gelmeden en azindan bes dakika once haber verin deyin. Haa haber vermiyorsa sende onlari kapida beklet bir dakika bir dakika vs diye. Musait degildim kiyafet degistirdim de. Bikac sefer yap daha yapmazlar heralde. Benim kayinpeder vefat etti kaynanamin yaninda rahat takiliyorum ama diger kisiler icin ayni degil mesela.

1 Beğeni

Ya kaynana diye de rahat olamam ki diz üstü kadınlar arası bile haram o yüzden normalde açık biriyim ama böyle şeylere dikkat ediyorum kesinlikle öyle çok sinirlendim biraz içime kapanik bir insanim öyle herşeyi kolay kolay söyleyemem her seferinde bu da sondu söyleyecem diyorum ama olmuyor ya eşimle kavga ediyorum ya da kendi kendimi yiyorum inşallah öyle olur deneyecem

Çok basit arkadaşım kapıyı açma kötü derler desinler bunlar hamileyken. Böyleyse çocuk olunca hiç saygı göstermezler

Bende düşündüm kapıyı acmayacm dedim hatta bir daha habersiz gelirlerse diye sonra diyorum ya acil bişey varsa yine açıyorum göstermiyorlar zaten en son tamamen kötü olacam bir sokak var aramızda

@Drym bı kaç defa kapıda üstünuzu duzeltene kadar bekletin bı daha habersiz gelemezler kapıda beklememek için yada şöyle diyin siz gelmeden bı 10 dk önce haber edin anne bnde kendimi hazır edeyim daha iyi olur fln

1 Beğeni

Morelim aşırı bozuldu o an onu yapmak aklıma gelmedi açıkçası oturup aglayasim geldi bir dahakine yapacam umarım anlarlar

Evet öyle yapmayı düşünüyorum gerçekten kafama çok taktim

Kapıyı açma açtın mi müsait değilim de bırak ne olacaksa başta olsun iyi olmakla yaranamazsin hayır demesini bilmezsen çok rezil olursun isterse kötü desinler umrunda olmasın düşüncesiz insanlardan uzak dur kim olduğunun önemi yok

Aaa öyle anlatılırmı evdeki mahrem haller. İsterssen jaetiyer giy kimseyi ilgilendirmez. Nekadar ayıp yap millete gelin şunu giymiş bunu giymiş denirmi. Açma kapoyı sende çalsın çalsın gitsin. Yada kameralı diafon taktır baktın onlar açmazsın