Kızlar nişanım geldi

Kızlar 40+1 haftalık hamileyim bugün sabah nişanın geldi acile gittiğim de çok az sancım çıktı sancım artınca veya suyum gelene kadar evde durmamı söylediler sizce doğum ne zaman olur bir de çabuk olması için hangi hareketleri yapmalıyım

Nişan geldikten sonra 24-48 saat içinde de gerçekleşebilir doğum 7-10 gün içinde de demişti doktorum. Sancıların çıktıysa nst de takip et sıklığı artınca gidersin hastaneye. Pilates topunda zıpla, topun üstünde dairesel hareket yaparak pelvik kaslarını çalıştır, ördek yürüyüşü yap, ılık duş al, olabildiğince aktif olmaya çalış. Sağlıkla kucağına al inşaallah :palms_up_together:t2::heart_eyes:

1 Beğeni

Sancım çıktı ama yeterli değildi doğum için sıcak suyun içine otursam pilates topun üzerinde geziyorum artık​:joy:

Sıcak suda kasları gevşetir aslında rahatlatabilir :smile: sen kendi vücudunu dinle, ne istiyorsa aklına o an ne geliyorsa onu yap yönlendirir seni kendi bedenin seni ne rahatlatacaksa hurma ye bol bol enerji de lazım nefes egzersizleri de rahatlatır aklıma gelenler bunlar valla şimdilik :blush:

Benim gece saat 12 de nişanim geldi. Sabah 6da hastaneye gittim. Hastaneye gittikten 7saat sonra doğumum oldu

5 dk ya bir sancım 15 sn sürüyor çömelme topun üstünde sıcak suyu da denemedim

Teşekkür ederim deniycem

Sancın başlamış mıydı

1 Beğeni

Evet doğum yaptığım günden 10gün önceden falan yalancı sancılar başlamıştı. İşte dinlenmek için uzanım dedim bişey geldi . Lavaboya gittim su sızıntısıydı çok az daha sonra sancım artmaya başladı her akşam 10dk falan olurdu sancım sonra geçip giderdi bu defa geçmedi daha sonra yıkanıp geldim yine bişey geldigini gördüm bu defa renksiz akıntı içinde kandı. İşte sonra sancılarımı takip ettim baktım sancıların süresi artıyor aralıkları azalıyor sabaha doğru 6da gittim hastaneye

Benim hiç sancım olmadı öncesinde sadece nişanım geldi şimdi sancılarım başladı belimden karnıma yayılıyor

Canım naptın, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah

1 Beğeni

Sancılarım 4 5 dk ya bir arada düzensiz beklimeyi düşünüyorum evde duşa giriyorum plates topun üzerinde hareket ediyorum

Anladım canım Allah kolaylıkla sürecin geçmesini nasip etsin çabucak alırsın inşaallah kucağına

1 Beğeni

Amin canım inşallah

Bir gelişme var mı canım ne yaptın?

Doğum yaptım biraz meşakkatli oldu normal istiyordum acil sezeryana alındım ve bebişimi dünden beri yoğun bakımda 3 kez kordon dolanmış boğazına kakasını yapmış ve doğum da oluşan aksilikle göz kapağında 2 cm kesik var sevk bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım benim Allah sağlıkla bir an evvel kavuşmanızı nasip etsin inşaallah hepsi geçer gider hiç merak etme :palms_up_together:t2:

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun​:pray:t2:. Benimde bu sabah nisanim geldi, tam 40 haftayim. Saglikla kucagimiza alalım.

Benim nişanım falan gelmedi ama geceden beridir karnım sert ve kasıklarım ağrıyor acile gitsemmi bilemedim 37+3 günlüğüm korkuyorum da