Gerçekten buraya atmaya da utanıyorum ama eşimle ilişkiye girdikten sonra kasıklarımda bı ağrı oluştu yumurtlama günümden hemen sonra böyle çok fazla akıntım geliyor sizce neden olabilir rahim intihapi ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi
Canım, utanmana hiç gerek yok; burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve paylaşıyoruz, rahat ol.
Akıntın fotoğrafta görüldüğü kadarıyla yumurtlama dönemi sonrası hormonal değişikliklere bağlı olabilir. Yumurtlama sonrası genelde akıntının miktarı ve yoğunluğu artar, bu da tamamen normaldir. Ayrıca ilişki sonrası kasık ağrısı, pelvik bölgede hassasiyetten kaynaklanabilir ve kısa sürede geçiyorsa endişelenecek bir durum olmayabilir.
Ancak eğer:
- Akıntında kötü bir koku varsa,
- Rengi sarı-yeşil ya da kanlı hale gelirse,
- Kasık ağrıların şiddetlenirse,
- İdrar yaparken yanma gibi şikayetlerin varsa,
bunlar enfeksiyon belirtisi olabilir ve bir doktora görünmeni öneririm. Rahim iltihabı ya da idrar yolu enfeksiyonu ihtimalini kesin olarak yalnızca doktor değerlendirebilir.
Şimdilik bol su iç, kendini fazla yorma ve dinlen. Eğer içini rahat ettirmek istersen, bir sağlık uzmanına danışmanda fayda var. Sen harikasın, her şey yoluna girecek! ![]()
![]()
Görseli siliyorum canım.
Akintida her hangi bir koku yok çok hafif bir sarı kasık ağrısı da bi geliyor bı gidiyor şiddetli değil ama hissedilir idrar yaparken de bir yanma yok bende merak ettim neden olabilir diye
Hamilelikte bunlar normal durumlar canım endişelenme.
Canim Hamilemisin yoksa doğum Yapmişsin
Admincim nasilsin benim Mesaj yerim ne zaman açılır ![]()
Açıldı
Uygulamanın başka bir sayfasına gidip foruma geri gel üst tarafta sohbet ikonunu görürsün.
Nasil gideyim anlamadım
Hamile değilim ki
Haftam sayfasına veya takvim sayfasına git, sonra foruma geri gel göreceksin.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim canım.
Hamile olabilir miyim acaba
Enfeksıyon olabilir benimde ilişki sırasında ya da sonrasında yanma agrı oluyordu tahlil verdım ıdrarımda enfeksiyon cıktı o agrı yaparmış
Canım konuşmasız ilişki olduğu için yumurtalıkların daha aktif onun için
Anladım canım teşekkür ederim