Kizlar lütfen bakar misiniz? 🙂

Kizlar ben adet oldum zaman gebe oldumu hissediyordum adetliyken test yaptim

silik bir çizgi çıktı hemen dün bitane daha test yaptım hemen çıkmadı ama bu sabha baktimda böyle bişey çıkmıştı hemen içindeki pembelik bı turlu bitmedi simid içindeki pembelik yok böyle bir çizgi çıkmış varmıdır sizce yada buharlaşma çizgisi mi

Var gibi canım ama kuruma çizgisi olablir ama kuruma çizgisine benzemyr yarın tekrar et emin olmak için

Erken gebelik testi al uzun olanlardan onda daha kesin sonuç olur

Kız onunda yaptım bitanesi bozuk çıktı her iki çizgide silik çıktı diyerinide yaptimda belki biraz suyla karışmış olabilir ama çikmadi

Canım adetin tamamen bitsin kan testi ver bide

Bakcaz ama kalçanın bı üst tarafı çok ağıriyor ozleikte uzaninca böyle sanki tüm agirliklarimi oraya verip rahatlıyorum

Hamilelik testi, kanda/idrarda hCG (gebelik hormonu) arar. Eğer gerçekten adet görüyorsan: hCG olmaz → test negatif çıkar

:warning: Ama işin püf noktası burada: Bazen kadınlar “adet oldum” sanır ama bu aslında: Yerleşme kanaması olabilir Hormonal bir ara kanama olabilir Yani kan var diye kesin adet demek doğru değil.

:red_exclamation_mark: Hangi durumda test yanıltabilir? Gebelik çok yeniyse → hCG henüz yükselmemiş olabilir → yanlış negatif Test çok erken yapıldıysa İdrar çok seyreltilmişse (çok su içildiyse)

:check_mark: En güvenilir yöntem Şüphe varsa testi 2–3 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar et Daha da net olsun diyorsan hastanede kan testi (Beta hCG) yaptır

:red_circle: Net konuşayım: “Adet oldum, hamile değilimdir” düşüncesi bazen yanıltır. Şüphe varsa işi şansa bırakma en yakın zamanda kan testi yaptır

Çok net çıkmış var

İnşallah ama 1 gün sonra böyle bişey çıktı

Elinizde lh testi varsa onu da deneyin bence,o da pozitif mi çıkacak çok ilginç ,adetiniz her zamanki gibi mi,yoksa daha hafif ve açık renkli mi?

Her zamaki gibi bence ama adetim biti de iki gündür sanki yine adet olcakmisim gibi hissediyorum altın ıslak gibi hissediyorum

Bu arada ih testi ne daha önce hiç gebe kalmadım yeni evli sayılırım fazla bişey bilmiyorum nasıl test yapacmi hangi testleri kulancami belirtileri nelerdir onu bile bilmiyorum

Kızlar bişey sorucam kasık ağrısı gögüs ağrısı ve kadıkta batma yaşıyordum gğnlerdir adetim 18 nisan ben dün adet oldum gibi ama gelen kan böyle kahvrengi yoğun da değil çok pedi doldurmuyor bile az geliyor çok değil prta seviyede mide bulantım ve gögüs ağrılarım hala devam ediyo kasık ağrısı da üstüne görme yaşayabiliir miyim acaba bir hafta erken gelmedi

Yumurtlama günlerini bulmak için yapılan ovulasyon testi,aynı hamilelik testi gibi.gebeyseniz o da pozitif oluyor ve daha erken sonuç veriyor genelde.bu arada adetiniz normal adet gibiyse umudunuzu kırmak istemem ama testler pozitifse kimyasal gebelik de olabilir bir ihtimal.çok kafaya taktıysanız kan testi verip öğrenebilirsiniz bence :relieved_face:

Bence idrar testi yapın bi bakın,inşallah gönlüze göre olur

Anladım herşey gönlümüz ve olsun herşey kısmet