Doğum için birbirimize dua edelim kızlar rabbim kolaylık versin inşallah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah Rabbim hepimize kolaylık versin hem doğumda hem hamilelik sürecinde bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine
Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun inşallah hayırla, sağlıkla, kolaylıkla kucaklarımiza alalım inşallah tam vaktinde
Amin inşallah Allah yardımcımız olsun güç ve kuvvet nasip eylesin sağ salim çıkmayı nasip etsin sağlıklı evlat vermeyi nasip etsin
Kızlar benim de uygulamaya göre 11 günüm kaldı ilk gebeliğim normal olmasını istediğimiz için doktorumuz ve biz kızımızın gelmesini bekliyoruz dün influenza olduğumu öğrendim serum yedim öksürüğüm var bana da bol dua edin bir an önce toparlayayım
Rabbim şifa versin inşallah canım
Ben doğuralı 4 buçuk ay oldu, dua ediyorum hepinizin çok güzel doğum hikayeleri olur inşallah. Kolay, hayırlı, güzel doğum nasip etsin Allahım. Ben doğuma kadar hep aynı duayi ettim ve ne olduğunu anlamadan bebeğim kucağımdaydi. Doğumda sonrasında hiçbir zorluk hatırlamiyorum.
Size de tavsiyem Allaha güvenerek kendinizi O’na teslim edin. “Allahım benim için en hayırlı en güzel olanı sen bilirsin. Sana havale ettiğim hiçbir konuda pişman olmadım, mahsun olmadım. Şimdi doğumumu, kendimi, evladımı sana emanet ediyorum. Bana en hayırlı, en kolay doğumu nasip et. Sen nasip ettikten sonra tüm riskler, tüm zorluklar boşunadır. Başıma senin yazdığından başkası gelmez.” Böyle ettim duamı. Ve doğumdan sonra dedim ki "ooo böyle olacaksa ben 10 tane doğururum" tabi çocuk bakmaya başlayınca bu sözüme hemen tövbe ettim