Kızlar kız ismi olarak Aden Meyra mı Aden Zümra mı

O kadar isim aradım ki artık şu iki isim arasında kaldım sizin fikriniz ne hamişler Aden Meyra mı Aden Zümra mı

1 Beğeni

Sesli söyleyince iki türlü de kulağı tırmaliyor zorlama isimler gibi duruyorlar, fakat isimler tek başlarına ayrı ayrı çok hoşlar..Ama siz iki ismi sorduğunuz için tercihen Aden meyra bir tık daha iyi gibi geldi.

İkisi bir arda güzel durmuyor mu eşim le Aden le Meyra arasında kaldık bizde iki isim olsun dedik bana da ikisi ağır geldi gibi ama karar veremiyoruz

1 Beğeni

Ay yanlış anlamayın nolur ama meyra sanki hümeyra olacakmış da nüfus memuru yanlış yazmış gibi. Zümra zaten çok ama çok var. Aden de son zamanlarda çıkan bir isim sanırım ama benimsemek zor gibi ikili olarak da birbirlerine pek uymamışlar

Yanlış anlamak istesem yazmazdım buraya fikir almak istedim önceden daha iyi olur doğduktan sonra bu tepkiler daha çok üzbilir di teşekkür ederim yorumunuz için

1 Beğeni

Korkarak yazdım valla bazen farklı tepkiler olabiliyor.:face_with_hand_over_mouth: Kızım olursa diye düşündüğüm bikaç isim vardı hoşunuza gider belki anlam ve enerjileri de güzel Gökçe defne bade gülce ömür. Fikir olur belki. Ama seçtiğiniz isimler içinize sindiyse eğer karnınızdaki bebişe seslenince uyum hissediyorsanız bu oldu diyorsanız o zaman tamamdır bebiş için doğru isimdir

Korkulacak bir şey yok lütfen anlayış meselesi sonuçta fikir almak için yazdım illa iyi karşılanacak diye bir durum yok teşekkür ederim isimler için de tekrar düşünecem emin olun

1 Beğeni

Aden ismi tek basina daha güzel kulaga hoş geliyor :two_hearts:

Bana göre de öyle ama babası beğenmiyor bu gidişle bizim kız isimsiz kalacak :joy::joy:

İkisi bir arada malesef güzel durmuyor, birde ikili ismin modası da geçti…Bende çok düşünüyordum eşim hiç birşey beğenmiyordu :joy:Birgün TV izlerken Ece olsun mu dedim durdu düşündü ve olabilir güzel dedi sonra hep Ece diye seslenmeye başladı kızima.. Zamanla çok benimsedik, kızımda da tam bir Ece tipi var zaten :joy::joy::joy:İsim konusu çok karışık gerçekten inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz bir anda bir sıcaklık geliyor zaten diğer türlü zorlama gibi oluyor, karniniza bakıp seslenin hangisi daha hoşunuza gidiyor nasıl tepkiler veriyor falan belki kızınız size bir yol gösterir :slightly_smiling_face:

Harflerin tınısı ve tabi birbirlerini tekrarlayan sesler gibi olmuş bundan dolayı da söylerken dil biraz zorlanıyor :sweat_smile: bir de şöyle ki pek uyumlu değiller :pensive_face: iki isim koymak istediğiniz için Aden Hira belki olabilir ancak ben size birkaç isim söyleyeyim siz kombinleyin, Mira, Ece, öykü, Umay, Asya, Asi tabi tercih yine sizin :white_heart:

Ayy çok tatlısınız çok güzel fikir yarın ilk işim öyle yapacam bakalım bizim kızın tepkisi ne olacak :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aden güzel Bir isim değil ama meyra güzelmiş

Çok Teşekkür ederim bu isimleri de değerlendirecem emin olun kararsız kaldık iyice arada gidip geliyor um sürekli

Meyra benim de çok hoşuma gitti ama Hümeyra yı anımsatıyor diye soğuk kaldım

Kız çocuğa asi diye isim mi konur.. benim adım elifken böyleyim asi koysalar.. dünyanın yarısı yoktu vallahi :rofl:

Canım ikiside kulağa pek hoş gelmiyor çünkü aden zümra da Aden meyra da ağır isimler.Aden tek çok güzel bence ama tabi ki senin tercihin :hibiscus:

1 Beğeni

Kız benim iki tanıdığım var Asi adında Hatayda çok var bi ara Asi dizisi vardı ya Hatayda çekilen asi nehrinden geliyor.Bide Asiye koyanlarda bazen asi diyor bizim Hatayda

1 Beğeni

Ya adama 40 kere deli dersen deli olurmuş.. ömür boyu asi dediğini düşünürsek :rofl: hatırlıyorum o diziyi.. diziler olmasa bebeler isimsiz kalırdı :rofl:

1 Beğeni

Valla şimdide Alya çıktı geçen gün biri Alya koymuş :grinning_face: Allahtan Alya güzel kulağa hoş geliyor