Kızlar kalp atışını ilk kaçıncı haftada duydunuz

6 haftalıkken duyan var mı mesela ?

6+1de duymuştuk. :melting_face:

İniallah biz de duyarız bu hafta sağlıklı sıhhatli

Biz tam 7 haftalıkken duymuştuk..

1 Beğeni

Ama ilk gebeliğimde 6 haftalıkken sadece kese görünmüşt..

Bende gideceğim tarihte 6 haftalık oluyorum kesemi gördük geçen hafta 5+0da. Bakalım inşallah duyarız

Bende 6+1 de duydum

1 Beğeni

Ben altı haftalıkken duydum

1 Beğeni

Tam 6 haftada duydum (son reglime gore 7haftaliktim)

1 Beğeni

Ben beşinci haftada ilk ultrasona girdim. Bebeğimizi gördük. Altıncı haftamda direk kalp atışlarını duyduk

1 Beğeni

Biz de 7+5 ‘deyken duymuştuk

12+4 teyim hala duyamadım dmdxmsofj hastanenin cihazları arızalı. Daha elim deyip de özele gidemedim. Ama kalp atışını net bir şekilde görüyoruz ve büyümesi de olağan zaten. O yüzden o heyecanı yaşayamasak da varlığından şüphemiz yok. 6+4 te doktor kalp atışını tespit etti bu arada.

Bugün gidiyorum kızlar doktora saat 9da randevum inşallah duyarız yazarım size burdan :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

İnşallah bende duyarım bugün randevum saat 9da çok heyecanlıyım sınava gider gibi erkenden uyandım inşallah duyarız da bu sevinci yazarım burdan

1 Beğeni

Duydun mu kalp sesini??

Biz 6 haftalıkken duyduk doktorumuz ilk umutlanmayın duymayabiliriz dedi sonrasında kalp atışını duyunca hepimize sürpriz oldu :face_holding_back_tears:

Ben Ankara Bilkent şehir Hastanesi’ne gidiyorum 6. Haftada doktor kalp atışı var sağlıklı demişti ama 14. Haftada ilk defa dinledim yasak diye daha önce sesi açmadılar.

Duydummm evet