6 haftalıkken duyan var mı mesela ?
6+1de duymuştuk.
İniallah biz de duyarız bu hafta sağlıklı sıhhatli
Biz tam 7 haftalıkken duymuştuk..
Ama ilk gebeliğimde 6 haftalıkken sadece kese görünmüşt..
Bende gideceğim tarihte 6 haftalık oluyorum kesemi gördük geçen hafta 5+0da. Bakalım inşallah duyarız
Bende 6+1 de duydum
Ben altı haftalıkken duydum
Tam 6 haftada duydum (son reglime gore 7haftaliktim)
Ben beşinci haftada ilk ultrasona girdim. Bebeğimizi gördük. Altıncı haftamda direk kalp atışlarını duyduk
Biz de 7+5 ‘deyken duymuştuk
12+4 teyim hala duyamadım dmdxmsofj hastanenin cihazları arızalı. Daha elim deyip de özele gidemedim. Ama kalp atışını net bir şekilde görüyoruz ve büyümesi de olağan zaten. O yüzden o heyecanı yaşayamasak da varlığından şüphemiz yok. 6+4 te doktor kalp atışını tespit etti bu arada.
Bugün gidiyorum kızlar doktora saat 9da randevum inşallah duyarız yazarım size burdan
İnşallah bende duyarım bugün randevum saat 9da çok heyecanlıyım sınava gider gibi erkenden uyandım inşallah duyarız da bu sevinci yazarım burdan
Duydun mu kalp sesini??
Biz 6 haftalıkken duyduk doktorumuz ilk umutlanmayın duymayabiliriz dedi sonrasında kalp atışını duyunca hepimize sürpriz oldu
Ben Ankara Bilkent şehir Hastanesi’ne gidiyorum 6. Haftada doktor kalp atışı var sağlıklı demişti ama 14. Haftada ilk defa dinledim yasak diye daha önce sesi açmadılar.
Duydummm evet