Kendime güncelleme biri 10 biri 7.5 yaşında iki oğlum var 27+6 dayız 3. Oğlan geliyor
Benim de 2 çocuğum var biri kaynanamın oğlu diyeri yolda
Benim 2 kızım var biri 9 biri 6 yaşında 33 haftalik hamileyim
Amin inşallah
iyiydi
Napayım bazen kocalar daha çocuk oluyor valla laf anlamıyorlar sana bakacağıma 4 çocuk büyütürüm diyorum arkasını toplamaktan canı çıkıyor insanın
Gerçekten öyle heryerde bi eşyalları var çocuğa laf anlatırsın kocaman adam lafta anlamıyor
Yok laf anlatmaktan vazgectim artık kendi haline bıraktım zaten günlük dağıtıyor artık toplamıyorum nereye attıysan orada diyorum
abla ya
Yapacak bir şey yok kuşum kaynanam bakmış başa çıkamamış deliyle biraz da sen uğraş diyor
O zaman ben dört çocukluyum diyelim bacım ikisi 7-9 yaşlarında birine doğmasına üç ay kaldı diğeri en büyüğü ve en dağınıgi
O çocuklara bakması daha kolaydır koca bebekler varken arkalarından her gün koşturmaktn beynim eror veriyor artık çoraplar bi yerde pantol ayrı yerde dağıtıyor bırakıp gidiyor toplama yok
1.5 yaşında bir kızım var şimdi de 30+4 haftalık hamileyim bı kız daha geliyor
Benim büyük kızım 14 yasinda küçük kızım 11 oğlum 10 yaşında aradan 10 yıl geçti ben hamileyim şimdi 23+5 olduk bir kızım olacak rabbim nasio ederse bu arada yaşım 36 en yasliniz benim galiba
Abla bu devit3 bittikçe yenileniyor mu ben ilk kez kullncamda
Evet canım vitamin ilaçlarını bittikçe sağlık ocağından aile hekimine yazdıra bilirsin
Teşekkür ederim abla bunu ne kadar kullanmam gerekiyor
Şuan guncellemenizi okudum benimde 2 oğlum var bir kizim olsun dedim oda oğlan üzülmeyelim 3 tane gelin kızımız olucak
Hiç üzülmedim hep hayırlısını istedik nasibimizde kız yokmuş dediğiniz gibi ilerde 3 tane kızımız olacak zaten