Okumayın öyle lütfen no no
bi oğlum 3 Yaşında Simdi Allah nasib edərsə kızım olucak İnşallah Şuan 31+4 haftalık Hamiləyim Ve Kızım Doğana Kadar artıq oğlum 4 yaşında olmuş Olucak Aralarında 4 yaş fark var
1 oglum var 7 yaşında ve 27 gün sonrada kizim katılcak aramıza Allahın izniyle sabırsızlıkla bekliyorum.
1 oğlum var 8 günlük
- Ayinda demek istemiş
Üç oğlum var 19 , 17 ve 11 yaşlarında şimdi de 28 haftalık hamileyim
5 yasinda kizim var 15 haftalik da hamileyim
8 yaşında bir kızım, 5 yaşında bir oğlum ve gelmesine 1 ay kalmış küçük bir prensesim daha var
Çok şükür Rabbime 19 yaşı da bir oğlum var. 17+1 haftalık da hamileyim
2 oğlum var biri 10 biri 7.5 yaşında …yaş gecmeden bide kızım olursa diye niyetlendim bakalım 13.3 haftayiz
1.kızımla 12 2 . Kızımla 11 yaş yaş olacak
İlk kızım 18 yaşında şu an 31 haftalık oldum
3 oğlum var biri 9 ikincisi 8 üçüncüsü 13 günlük
Merhaba Allah bağışlasın 18 yıl aradan sonra tekrar o hissi yaşamak nasıl acaba ben daha ilk bebeğime hamileyim 2.yide uzunca bir sürede düşünmüyorum fakat ara çok açılınca nasıl olur acaba onuda düşünmüyor değilim
İki kızım arasında 2 buçuk yaş var bu hamileligim 7 yıl sonra
Merhaba amin inşallah çok heyecanlı ve mutluyum tabiki Allah tekrar nasip etti. Uzun ara vermemin sebebi ikinci evliliğim oldu. Hayırlısı ile Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
8 yaşında oğlum 5 yaşında diğer oğlum 17 haftalık hamileyim
Benim iki tane oğlum var bitanesi 6 yaşında bu sene 1. Sınıfa başlayck inşallah birtanesi de 4 yaşında 36 haftalık da hamileyim bir kızım olacak inşallah
Aaa Allah mutlu etsin sağlıkla gelsin