Kızlar isimde yardımcı olur musunuz 🤔

Ben size isimleri yazsam bana en güzeli bu ve bu ikisi uyumlu gibi yazar msnz nolur biz karar veremiyoruz

Miraç Aybars Alperen Yağız alp Yiğit Uraz Selim Umut Asaf

Bu isimlerin anlamlari cok hosumuza gitti. Ama hangisini secsek ve hangisinin sonuna ne eklesek bilemedik. Sizdeki önerileri alalım.

Tek başına Aybars veya yiğit güzel

Yiğit Arel :heart:mert uraz

Yiğit efe koyduk biz nasipse :balloon: kerem aras yiğit asaf ali asaf da çok hoş bence

Tek olarak Aybars çift olarakta yağız Uraz

1 Beğeni

Aybars Arın koyucaz bizde nasipse Aybars ismi çok hoşuma gidiyodu Arın isminin anlamı da çok güzel o yüzden ikili düşündük ismi

Bende Yiğit Efe koyacagim inşallah. Çok seviyorum bu ismi​:heart_eyes::melting_face:

Umut asaf da güzel

1 Beğeni

Ben oğlumun adını Yiğit Uras koydum :blue_heart: Umut, Aybars ve Alperen isimleri de güzel

1 Beğeni

Terzi kendi sokuğunu dikemiyor ama size fikir vereyim bizde kararsizlardanz kaldi 1.5 ay adi yok daha kerem aras utku aras yagiz yigit aras utku ensar alpaslan ertuğrul

Bende 1 ay kala anca karar verebildim. En zor şey isim seçmek :woman_facepalming: Alparslan ve Kerem ismini beğeniyorum. İkili isimde Alp Kaan çok hoşuma gidiyor.

1 Beğeni

Evet bende kerem beğeniyorum bakalım bu defa da esim beğenmiyo diger çocuklarımda o olmasin by olsun birakmiyolarki​:upside_down_face::innocent:

Zaten bu konuda eşle anlaşmak ayrı bir işkence. Sen beğeniyorsun o beğenmiyor :smiley: Biz o yüzden iki isim koyduk.

Aynen bakalim bir yada iki tane tutturcaz bi ara

1 Beğeni

Giray koyacagım bende kendi ismim de miray

Selim Alp, Alperen, Selim Uras, Yiğit Aybars, Yağız Asaf, Umut Alp

1 Beğeni