Son adete göre bugün 10+4 haftalığız ama ultrasona göre 11+4 haftalığız hangisine göre ikili taramaya gircem bide ikili tarama ne zaman yapılıyo
11 ve 14 hafta aralıgında yapılıyor
Hangisine göre yaparlar acaba cnm ultrasona göremi adet tarihine göremi
Ultrasona göre yaparlar büyük ihtimalle siz randevu alıp gidin yaparlar zaten olmadı sorarsınız
Tmm cnm teşekkür ederim
Sat baz alınır ikili tarama zaten bir şey yapılmıyor kan veriyorsun sadece labaratuar a gidiyor sonuç 2,3 hafta içinde açıklanıyor sonra o sonucu doktora gösteriyorsun
Adet tarihine göre adet tarihina göre 11,12 haftalık git inşallah sonucun temiz gelir
Teşekkür ederim cnm amin inşallah ![]()
12+5 deyim doktorum nisanın 10 una gün verdi canım ikili tarama için. Yani gideceğim gün 13+2 oluyorum
Aaa ben erken gitmiş olcam o zmn cnm şmdi bakmıcaz dyip sonrasına çağırırmı acaba bende 11+6 olcam gitceğim gün yani yarın
Ben son kontrolümde 11 haftalıktım canım yapmadı bana bilmiyorum ki belki doktordan doktora fark ediyordur
Yarın bi gideyim bakalımda cnm ne dcekler
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah ![]()
Girdim çıktım cnm ense kalınlığı güzel dedi birde kan aldılar 15 gün sonra gel sonuç için dedi
Çok şükür sağlıkla kucakla inşallah ![]()
![]()
İnşallah cnm inşallah ense kalınlığında sıkıntı yok dedi 1.56 ymış ama kanda aldılar ya o kan 10-15 güne çıkıyomuş ondan korkuyorum ya
Ultrasonda temiz deniyorsa kan da temiz oluyor genelde Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz canım endişe etme müsterih ol
Canım rabbim nasip etmedi 2 sene önce 6 aylıkken ölü doğum yaptım bunda çok korkuyorum ya
Kötü düşünme o bir imtihandı geçti çok şükür. Bu yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim bir daha yaşadığını yaşatmasın
İnşallah cnm ya Rabbim çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin![]()