Kızlar hamilelik sürecinde kaç kilo aldınız

1. Haftalık gebeyim 76 kilodayım 6 kilo almışım sizce fazla mı Gebelik zehirlenmesi geçirme riskim var aniden kilo alırım diye korkuyorum her ay 1 kilo almışım şuan
2 Beğeni

32 haftalığım 10 kilo almışım bende

19 haftalik olacagim.yarin eksi 1 kilo ile devam ediyorum almak istemiyorum zaten kilolu hamile kaldim .

:joy:kızlar dert etmeyin ben 30 da 13 kilo aldım 34 te daha gitmedim balakim hele ama 17 olumusum kesin a ma çok zayıf olarak basaldim

Hamileliğime 92 kilo ile başladım 160 boy . Evlendiktem sonra çok kilo aldım ve öyle hamile kaldım . Şu an 34. Haftadayım 8 kilo aldım 8 ayda toplam . Gebelik zehrilenmesi bildiğim ladarıyla tansiyon ile daha alakalı bir olay aniden kilo almazsınız diye düşünüyorum doktor kontrollerinize devam edin hayet güzel kilo almışsınız bir de bebek ödem falan onları da hesaba katarsak kilonuz iyi bence siz kendinizi bunaltmayın bununla

39+5 bu zamana kadar 10 kilo almışım ilk aylar dikkat etmiyordum yememe ondan birden baya aldım ama sonra kilo vermeye bile başladım

32 hastalık hamileyim 58le başladım 68kiloyum Şuan, bence gereksiz şeyleri yemeyin ben aşırı tatlı falan hiç yemedim hep meyve yemeye çalıştım kuruyemiş ve balık 1. Ve 2. Trimester boyunca hiç çikolata yemedem 3. Trimester de canım çekiyor yalan yok alıyorum ama böyle aşırı şekerli şerbetli tatlılar yemeyin hiç bir faydası yok gerçekten gereksiz kilo aldırıyor

12 gün önce doğum yaptım 5 kg ile bitirdim 80 kgdım 85 ile doğuma girdim

1 Beğeni

39 hafta sona geldik artik 11 kilo

30 haftalik hamileyim toplam 9 kilo almisim​:face_with_peeking_eye:

Allah razı olsun günlük tansiyon takibi de yapıyorum

1 Beğeni

38+2 hafta hamileyim 23 kilo aldım :grin:

1 Beğeni

34 hafta 4 günlük hamileyim 9 kilo aldım

1 Beğeni

Ben de 23. Haftadayım toplamda 8 kilo aldım 65 ile hamile kaldım şu an 73 kiloyum gece çok geç yatıyorum uyuyamıyorum bacak ve kol ağrısından doğal olarak acıkıyorum :sweat_smile: gece yemek yemeleri beni kilo aldırdı

21.haftadayım 97 kiloyla hafile kaldım şuan 87 kiloyum almadım benim de gebelik şekerim olduğu için ilk aydan beri diyetteyim kilo alırmıyım bilmiyorum ama bende çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

1 Beğeni

36 haftalik hamileyim 12 kilo aldım

24+2 haftalığız 7 kg almışım 52 kg ile evlendim evlenir evlenmez hemen hamile kaldım düşük yaptım üstüne hemen tekrardan hamile kaldım 55 kg ile şimdi 62 kiloyum.

Ben 6 aydır aynı kilodayım

1 Beğeni

57 kilo ile gebe kaldım ve şimdi 37 haftalık gebeyim 72 kiloyum :see_no_evil: