Kızlar hamileliğin İlk haftalarda cinsellik

Gebeliğin ilk haftalarında ve daha sonralarında içine boşalma olsa sıkıntı olur muuu :pleading_face:

Mrb canm bi risk veya başka sorunun yoksa ilişki sorun olmaz, içe boşalmadada doktorum özelikle birşey dememişti ama kendim şahsen 3 aydan sonra bu konuda özgür bıraktm:)

1 Beğeni

Gebeliğinde bi sıkıntı yoksa bi sorun olmaz canım

1 Beğeni

Ben yaşadım kanama geçirdim o yüzden doktorunuza danisin

1 Beğeni

Canım başta doktorumuza sorduk ilişki konusunu girebilirsiniz dedi, hep korunmasız ilişkiye girdik bi sorun yaşamadık çok şükür

1 Beğeni

Ben bu durumu doktora sordum ilk aylarda önermiyoruz dedi sanırım bu durum bebek çok küçük ve plesenta oluşumu henüz belli olmadığı için çünkü bazen plesenta rahim ağzına yakın olabiliyor tamamen şans Buda normal doğum a bile engel bebeğe zarar vermesin diye ilk aylarda sanırım biraz dikkat etmek gerekiyor

1 Beğeni

Enfeksiyon riskine karşı doktorlar genelde korunarak ilişki tercih edilmeli diyorlar bnce de bebek için enfeksiyon riskli. Ama doğuma yakın zamanlarda korunmasız ilişki doğumu başlatmaya yardımcı olduğu için son zamanlarda korunmadan da yapılabilir diye biliyorum

1 Beğeni

İlk 3 aydan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum. İlk 4 ay düşük riskim olduğu için doktor yasaklamıştı mesela ama sonrasında bir problem olmadı yinede en iyisi doktorunuza sormak

1 Beğeni

Benim de herhangi bi riskim yoktu ama biz ilk 3 ay hiç ilişki yaşamadık riske atmak istemedik ama sonrasında ilk ilişkide hafif pembemsi leke geldi sanırım uzun süre ara verildiği için. Herhangi bi sorun olmadı korunmasız ilişki yaşıyoruz herhangi bi enfeksiyon sorunu da yaşamıyoruz

1 Beğeni

İcine bosalirsa hamile olupda hamile kalan cok war canm bence hic o riske girme bi bayan oyle ikinciye hamile kalmisti

1 Beğeni

Düşük riskiniz yoksa hiçbir sakıncası da yok korunmasiz ilişkinin.

Çok ama çoookk nadir ya o