Bn bugun hastaneye gittim 6 haftalik olmam lazm jalp atisi var ama doktor kese cok kucuk düşükle sonuçlanacak dedi bilgisi olan var mı moralim cok kötü
Maalesef bir bilgim yok ama çıkmadık candan umut kesilmez. Yaşamaz denen ne bebekler gördük doğdu büyüdü bir tanesi de benim kızım. Hiç merak etmeyin bol bol dinlenin ağır kaldırmayın sağlıklı beslenin ve dua edin. Bu dünyada geçirecek zamanı varsa hiçbir şey olmaz.
Bu yazıda detaylı bilgi var canım.
Doktor çok moral bozmuş bol bol yatın inşallah korktuğun başına gelmez
Umarim bisey olmaz cok sagolun desteğinz icin pazartesi farkli bir doktora gidicem
Doktora gittiğinizde bizi de bilgilendirin
Bugun gittim doktora hersey yolunda dedi cok şükür ilginiz icin teşekkür ederim kızlar
Çok sevindim
Ben de şimdi bu konuyu sizin için araştırmıştım ama herşey yolundaysa sorun yok
Sağlıkla gelsin yavrucuk
Cok şükür sorun yok Teşekkür ederim
Rica ederim
Ooo hadi müjdeli haberi verdin maşallah
Benim ilk kizimda 8 haftalıkken kese oluştu kalp atışını da 3 buçuk aylıkken duydum tüm Doktorlar diş gebelik dedi inanmadım inanmak istemedim bı kaç hafta sadece dikkatli beslendim ve sadece uzanıp dinledim tabi çok dua ettim sonunda doktora gittim ve bı mucize oldu kızım gördüm yasiyo dedi şuan 12 yaşında allahtan ümit kesilmez sadece dikkat et ve dua et
Banada kesen küçük boş gebelik olabilir demişlerdi ama çok şükür 26. Haftaya girdik doktorlar zaten öyle moral bozmakta 1 numaralar sen kendine dikkat et ağır kaldırma duabet bol bol Rabbimin izniyle bir şey olmaz inşallah