Kızlar fikir verinn

9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz ama olması henüz herkes doktora gidin diyor ama bi çoğuda 1 sene bekle öyle git diyo ne yapıcağımu bilmiyorum kafam çok karışık birazda korkuyorum açıkçası gittiğimde kötü bişey çıkarsa diye

Öncelikle mutluluklar diliyorum :bouquet:ne için korkuyorsunuz ki daha çok yeni evlisiniz, niye hastaneye gitme gereği duyuyorsunuz, Allah İn izniyle bişey yoktur, bazı kadınlarda yumurtalıklar geç çalişiyor, bazı erkeklerin spermi güçsüz oluyor, evliliğin tadını çıkar düşünme daha ilk aylar​:smiling_face_with_three_hearts:takma kimseyi

Eğer 35 yaş ve üstüyseniz 6 ay korunmasız cinsel ilişkiden sonra, eger 35 yaş altıysanız 12 aydan sonra doktora gözükmeniz gerekiyor. Her korunmama da çocuk olacak diye birşey yok. Adet tarihi başlangıcından 12-13-14-15-16. Günleri gün aşırı deneyin daha sonra ayaklarınızı 15 dakika felan havada tutun allahın izniyle olur eğer bir probleminiz yoksa. 7 ay daha bekleyin derim. Daha sonrada bir sorun çıkarsa en azından hemen tedavısıne baktırırsınız rabbime bol bol dua et verir inşallah. Hiç canını sıkma. Olmuyor diyerek stresede girme stresten bile olmayabilir bazen

Teşekkür ederim öncelikle​:growing_heart: etrafımda o kadar çok hamile kalmakta zorlanan varki sanırım psikolojikmen etkileniyorum birde sanırım çok fazla istediğim için olmuyo tam akışına bırakıcam diyorum adetim 2-3 gün geçiyo acaba hamilemiyim ki diyip test yapıyorum sonrası hayal kırıklığı, sanırım hatayı burda yapıyorum ama içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim :smiling_face:

28 imde evlendim haftaya 29 yaşıma giricem :face_holding_back_tears: sanırım korkum geç evlendim diye. Çok dua ediyorum ve sürekli rüyalarımda bebek görüyorum kafamda kuruyorum sürekli. Biraz daha beklemeliyim galiba herşeyin bi vakti var Rabbim ne zaman derse o zaman olur. Bir kulun diğer kula yaptığı dua kabul olurmuş banada dua edin olur mu? :pleading_face: Bekleyeceğim bi süre daha içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Aklını hayırlısı olsun diyip rahat bırak herzaman akışına bıraktım diyip serbest bırak. Ovulasyon Testi yap bazen erken bazen geç yumurtlama oluyor, pozitif günleri değerlendir. Umarım tez zamanda nasip olur canm.:folded_hands:

Bende aynı senin yaşındayım ilk günden beri olsun istedim bende hiç korunmadık her ay döngümde senin yaşadıklarını yaşadım genel rutin muayene için de doktora gittim hiç bir sorunum yoktu 9 ay boyunca acaba bu ay olacak mı diye hep hayal ettim ne zaman uff bırakıyorum artık ya istemiyorum artık dedim keyfime bakacam dedim 9 ay sonunda rabbim nasip etti şuan 7 aylık hamileyim :palms_up_together:t2: sende kafana takma hiç stres yapma

Ama yukarıda bir arkadaşın dediğini yaptım ayaklarının altına yastık koy bir süre hiç yataktan kalma sırt üstü uzanıp bide işte o adet bitiminden sonra ki günlerde birliktelik e bide beslenmene de dikkat et sen ve eşin muz ,çiğ kabak çekirdeği,keçiboynuzu,bitter çikolata filan çok etkili oluyor doktorum demişti biz öyle şeylerde yedik ki zaten bunlar herkesin yediği sağlıklı besinler

Allah gönlünüze göre versin inşallah

Doktora görünmenin zararı yok, gidip muayene olabilirsin hem aklında da soru işareti kalmaz. Onun yanı sıra beslenmene ve uyku saatlerine artık daha çok özen göster. Bazı macunlar, karışımlar ve bitki çayları var hormonları daha çok düzene sokan ve hamile kalmayı kolaylaştıran, onları kullanabilirsin. (Bal+çörekotu+tarçın bunlardan biri) Allah gönlüne göre versin. :cherry_blossom:

İnşallah canım çok teşekkür ederim :smiling_face:

Bunları okudukça içim rahatlıyo umudum artıyo teşekkür ederim bende bundan sonra akışına bıraktım çıkarıcam kafamdan artık

İncir kürü önermişlerdi onu yapıyoruz bu dediğinizide deneyeceğim inşallah uyku saatimide düzene sokmam lazım inşallah hayırlısıyla

Rabbim en hayırlı zamanda sağlık bir bebiş nasip etsin. allaha tevekkül et kendini sıkma inşallah herşey istediğin gibi olur . Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Amin Allah razı olsun canım Rabbime bırakıyorum

1 Beğeni