Kızlar eşlere karşı soğma

Duygusu nezamn başlıyor ne zaman sona eriyor en korktum durum budur

1 Beğeni

Herkeste olmuyor, bende hiç olmadı mesela… Tam tersi aşırı bağlanma oldu… Hiçbir zaman uzaklaşma olmadı ne fiziksel ne duygusal anlamda… Koku hassasiyetim olduğu zaman duş almasını istiyordum sadece daha sık o kadar… (32+4)

3 Beğeni

Cinsiyet erkek mi peki sizde bildim kadar erkk olsa eşten soğma olmaz kız olsa soğma olur

Kız bebeğimiz…

Demeki bu suylemde bir yanılgı

1 Beğeni

Soğuma demeyeyimde zor geçen doğumum oldu eşime sezaryan olmak istiyorum demiştim diretti hayur normal dogurabilirsin normal doğur dedi 3 gün acı crktım sonuc yine sezaryen o anlaro unutamıyorum o yyzdrn 4 aydır cinselşik yok istemiyorum ıcımden gelmiyo

1 Beğeni
    1. Hafta gibi bir başladı bende nefes aldığı bile batıyordu 14. Hafta gibi normale döndük. Şimdi de dibimden ayırasım gelmiyor cebime girse cebimde taşıyıp yanımdan ayıramayacağım. Korkmayın hiç bende korkuyordum ama geçiyor :face_with_hand_over_mouth:
2 Beğeni

Ben hamilelikte çok düştüm ama sonra dan bi soğudum doğurduktan sonra bunun gibi bu konuda da söyledim bazen öyle zaman oluyoki alıp başımı gidesim geliyo kendisine yol veresim geliyo

2 Beğeni

Ben de uzun süreli olmadı sinirlendigim zamanlarda normalde verdiğimden daha fazla tepki verip uzaklaşıyordum o yakinlasinca hemen geçiyordu

Bende bazen beni aldattıgını düşünüyorum psikopata bagladım iyice

1 Beğeni

Sizin bedeninizle alakalı bir konu hakkında bu kadar keskin fikir dayatıp size unutulmaz bir 3 gün geçirdikten sonra umarım pişman olmuştur. Erkekler gerçekten kapatılsın ya. Tamam sen kendin doğum yapacağın zaman normal yap kocam der geçerim yani. Regl bile olamayan bir varlık doğum hakkında nasıl böyle ahlam kesebilir aklım almıyor ya. Bende koca değil genel bir erkek nefreti oldu hamilelikte :joy: çok haklısınız uzaklaşmakta. Umarım en kısa sürede mental olarak çok çok iyi olursunuz :pray:t2:🩷🩵

3 Beğeni

O konuda bende çok sinirleniyorum hamilelik olsun olmasın .erkeklerin böyle şeylere yorum yapmasına ,karar vermesine ayar oluyorum.:rage::rage:

En ağır ameliyat bile 7 gün sonra baya iyileşiyor, sayısız ameliyat geçirmiş biriyim, karın bölgemde iki kere açıldı, sezeryan kesisi kadar kesim var zaten. Ne yaşayacağımı biliyorum yani. En en en zoru en fazla 7 gün yani. Ama normal doğum çok travmatik geliyor bana. Sonrası toparlanma süreci de görünürde kolay ama vajinanda sayısız dikiş olması fikri, hemoroid olma riski, idarar kaçırma riski, eski darlık seviyesine kavuşmama riski derken beni şahsen korkutuyor. Ama ameliyat çok daha kontrollü bir şey. Bir reglde bile yerlere yapışıyorum yani doğumu düşünemiyorum bile. Lütfen şahsi erkeklerinizi döverek terbiye ediniz, kadınlar ve kadınlıkla alakalı fikirlerini içlerinde tutsunlar :joy: @canan3

4 Beğeni

Bende soguma ara ara yoklayip gidiyor.Gecen haftadan beri adam acayip batiyor bana sesi bile cikmasa aldigi nefesten rahatsiz olup bogazini sikasim geliyor.:rofl:Dun sarilmak istedi itekledim uzak dur diye yaptigim sogru degil farkindayim kendimde uzaklastirmaktan korkuyorum ama elimde degil.Dogurana kadar koca katili olmazsam iyidir​:rofl::rofl:

Bu bende de var sürekli

Hamileliğimin ilk haftalarında eşimi görmek bile sinirlerimi bozuyodu​:grin: her dediği her yaptığı batıyordu.halbuki adamın bi suçu yok bence hormonlarımız yüzünden :joy: şuan 13 haftalık hamileyim ve eşimi çok seviyorum :smiling_face:

Benim eşim askeri personel bot gitmesine rağmen ayağı dahi kokmaz ama , şuanda kendisi bana çok ağır kokuyo , bence de geçsin artık

Herkeste olmuyor o. Bende olmadı açıkçası, 5. Ay bitti hala hayran hayran kocamı izliyorum ksjsjsks Sülük gibi bacağına yapışasım geliyor adamın. Allah hepinizin muhabbetinizi arttırsın eşine karşı :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hiç alakasi yok benim oğullarımda oldu . Eşimi her gördüğümde birden soguyordum . Hep tartışma çıkarıyordum sakın yanima yaklasma diyordum . Aynı odanin içinde nefesini duymak bile bana yetiyordu