Bilgisi olan var mi nasil bağlanırım acaba ona bildirim gitmeden
Neden bağlanmak istiyorsun ki
Kafamda bazi sorular varda
Ne gibi mesela canım
Ücretli bir uygulama vardı eskiden ama hala var mı bilmiyorum
Merak ediyorum desem daha doğru olur
Merak ediyorsan aç bak telefonuna
Ücretli uygulamalara giremiyorum iste
Bakıyorum da bisey barsa bile siler ztn
Canım bişey varsa siliyorsa zaten geçmiş olsun bakmaya da gerek yok hani
Ben sadece nasıl bağlanırım diye sormak istedim
Canım karekodu okutunca oluyor sanırım ,bağlı cihazlar diyor ordan ama tabi bildirim gider mi bilmiyorum
Bende daha önce watsap weble girmiştim takip ediyordum zaten geçinemiyorduk delil bulmak için girdim ama sonra ben suçlu oldum mahkeme 7 ay hapis cezası verdi Allahtan daha önceden sabıkam yoktu da ceza ertelendi şüpheniz varsa hiç bu işlere girişmeyinn direk bitirin bence kimse durduk yere bunlara kalkışmıyor ayrıca mahkeme watsabına delilden de saymıyor ayrıldık sonra yeniden evlendim şükür şimdi çok güzel evliliğim var doğuma da çok az kaldı herkes üstüme düşüyor değer görmüyorsanız ve olmuyorsa bazen zorlamamak gerekiyor
Whatsap web indirip baglamabilirsin ama ilk baglanmada onun telefonu elinde olmadi karekod okutmak icin eger bagli cihazlara bakarsa birinin bagli oldugunu gorur bide msjlari o acmadan sen acarsan anlar
Canım benım eşim yapmıştı bana haberım olmadan vhatsapma bağlanmış ben tesadüfen görmüştüm whatsappmı karıstırken. Esının telefonunun da sende olması lazım eger telefondan baglancaksan kendı whatsapna gırıyosun ayarlar kısmındaydı sanırım tam hatırlamıyorum orda eslestır gibi bişeyler yazması lazım bıraz kurcalarsan basit aslında
Yok cnm oyle beli basli telefonu surekli bende ama gündüz işe gidince neler yapıyor diye merak ediyorum teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için @Figanözer @Dicle02 @Hüveyda @Sinem10 @
Canım bu zor çünkü nasıl giriş yapsan eşinin çıkışı veriyor bir numara üzeri 2 wapsap olmuyor
Bide bu yaptın gerçekten cesaret ister iyi kütu olacaklara hazirsin
Kocandan mu şüpheleniyorsun kız
Ben çok denemiştim… oğlumun Tlf na WhatsApp yükleyeyim ordan msj falan atsın diye ama… olmuyor… Snapchat oluyor ama wp olmuyor malesef