Kızlar düşünmekten bıktım Avrupa yakası doğum için hastane önerisi

Merhaba güzel anneler ve anne adayları 30 haftalık olduk hala nerede doğum olucağına karar veremedik devlet hastaneleri beni ürkütüyor kötü davrandıklarını duydum ve yeterince temiz olur mu emin olamıyorum özel düşünsem aşırı aşırı pahalı şöyle avrupa yakasında uygun fiyatlı yenidoğan yoğun bakımı olan teşekküllü bir hastane istiyorum önemli olan yoğun bakımı ve tek kişilik odalar olması lütfen yardımcı olun öneriniz var mı konu hakkında fiyatları da biliyorsunuz çok tuzlu fiyatlarla beraber İstanbul Avrupa yakasında yaptığınız hastane ve doğum anılarınızı paylaşır mısınız rica etsem???

1 Beğeni

Kartal vera hastanesi 18 bin dogum ucreti

Yenidoğan yogun bakım var mı peki

Medipol esenler hastahanesi en son pcak fiyatı 28 bin normal doğum 34 bin de sezeryan doğumdu daha sonra fiyat değiştirdiler mi bilmiyorum. Ama beni sorarsanız ben Çam ve sakura hastahanesinde doğum yaptım.

Güneşli Erdem Hastanben oraya gidiyorum kontrollere bir sorun çıkmazsa inşAllah doğumda orada olacak ve çoğu tanıdık buraya gittiği için buraya başladık ben de devlet istiyorurdum normalde ama kararlar değişebiliyormuş.