Kızlar dua zinciri yapsak kimler katılır

@Mevylinn in durumu ağırlaştı bana yazmış dua zinciri yaparmısın diye kackisi katılır neler okunur ben girdim niyetine bakalım kimler duyacak ricasını bilen bilir 25haftalık ikiz anası manevi destek için…

2 Beğeni

Ben de katılırım seve seve Rabbim bebeklerin de annelerinin de yardımcısı olsun.

1 Beğeni

Ne okumak istersen şu diye belirtte zincir olacak ya okuyacak biri takılır belki pesine. kızlarımız sag salim kurtulsunda mutlulukla bağışlayalım insaallah

Ben bebeklerin ve annelerin niyetine Ayetel Kürsi okuyorum…

2 Beğeni

Yasin okudum bende bizimki yatana kadar ya şafi esmasını çekerim şifa olsun inşaallah

1 Beğeni

Bende ya şafi esmasini çekmeye başlıyorum

2 Beğeni

Bende ayetel kursi yasin 1000 tane de ya şafi okuyorum simdi rabbim kabul etsin insallah oncelikle @Mevylinn ve ne kadar ihtiyaci olan varsa hepsine gitsin dualarimiz bu vesile ile

3 Beğeni

Okudum kizlar Allah kabul etsin. İnşallah

2 Beğeni

Bende ayetel kürsi okuyorum

1 Beğeni

Ayetel Kürsi okuyorum bende

1 Beğeni

Allah razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah

2 Beğeni

Ben de 7 Ayetel Kürsi okuyum inşallah Şifa diliyorum :pray:

2 Beğeni

Okudum kızlar rabbim şifa versin inşallah

2 Beğeni

Yeni gördüm bende Şafi esmasını çekerim okuyabildiğim kadar. Allah kalıcı şifa versin​:pensive:

1 Beğeni

Bende Ayetel Kürsi okudum cnm şafi ismiyle şifa versin :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Hala tek vücutlar…Hicbisey yedirip icirmiyolarmis…Sanci icin serum igne vs yapiyolarmis ettigimiz dualar tesbihler yerini buluyo bence

1 Beğeni

Allah hayırlı şifalar versin

1 Beğeni

Yasin okurum insallah Tüm gebelerimiz ve hastalar için de Tahmidiye okurum biznillah

1 Beğeni

Ben de ayetel kürsi okuyorum,inşallah bebeklere ve annelerine şifalar diliyorum.

2 Beğeni

Gece haber geldi enson sabah hic ses cikmadi insaallah dualar yerini bulmus bir sekilde sabah etmislerdir tek bedende

2 Beğeni