@Mevylinn in durumu ağırlaştı bana yazmış dua zinciri yaparmısın diye kackisi katılır neler okunur ben girdim niyetine bakalım kimler duyacak ricasını bilen bilir 25haftalık ikiz anası manevi destek için…
Ben de katılırım seve seve Rabbim bebeklerin de annelerinin de yardımcısı olsun.
Ne okumak istersen şu diye belirtte zincir olacak ya okuyacak biri takılır belki pesine. kızlarımız sag salim kurtulsunda mutlulukla bağışlayalım insaallah
Ben bebeklerin ve annelerin niyetine Ayetel Kürsi okuyorum…
Yasin okudum bende bizimki yatana kadar ya şafi esmasını çekerim şifa olsun inşaallah
Bende ya şafi esmasini çekmeye başlıyorum
Bende ayetel kursi yasin 1000 tane de ya şafi okuyorum simdi rabbim kabul etsin insallah oncelikle @Mevylinn ve ne kadar ihtiyaci olan varsa hepsine gitsin dualarimiz bu vesile ile
Okudum kizlar Allah kabul etsin. İnşallah
Bende ayetel kürsi okuyorum
Ayetel Kürsi okuyorum bende
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah
Ben de 7 Ayetel Kürsi okuyum inşallah
Şifa diliyorum
Okudum kızlar rabbim şifa versin inşallah
Yeni gördüm bende Şafi esmasını çekerim okuyabildiğim kadar. Allah kalıcı şifa versin
Bende Ayetel Kürsi okudum cnm şafi ismiyle şifa versin
Hala tek vücutlar…Hicbisey yedirip icirmiyolarmis…Sanci icin serum igne vs yapiyolarmis ettigimiz dualar tesbihler yerini buluyo bence
Allah hayırlı şifalar versin
Yasin okurum insallah Tüm gebelerimiz ve hastalar için de Tahmidiye okurum biznillah
Ben de ayetel kürsi okuyorum,inşallah bebeklere ve annelerine şifalar diliyorum.
Gece haber geldi enson sabah hic ses cikmadi insaallah dualar yerini bulmus bir sekilde sabah etmislerdir tek bedende