acill cevap verir misiniz cok kotuyum …
Detaylı ultrason için yönlendirmiştir kaç haftalık oldunuz
21 hafta oldum ama arastirdigimda riskli gebelik diyor bolum icin
Ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş. Perinatoloji bakıyor ayrıntılı ultrasona ondan dolayı her gebeyi normal doktor gönderiyor oraya bende gittim korkucak bişey yok
ay valla korkudan agladim oyle yaziyi gorunce
Merak etme canım. Korkulacak bişey yok aksine bütün ölçümleri sırasıyla yapıyorlar orda.
ay valla icime su serptin cok sağol ↔
Sende sağol bacım. Herşey yolunda gitsin inşallah güzel sonuçlar alasın Rabbime emanet
Riskli bir durum olsa söylerdi doktorunuz. Şanslısın beni yönlendirmedi risk yok öyle kayıt açamam dedi ugrasıyorum suan
Herkesi yönlendiriyorlar bebeğin herşeyi detaylı incelenmesi için bir sorun yoksa bidaha gelmene gerek yok diyorlar zaten korkacak bir durum yok
Hemen hemen her hamile detaylı ultrason için petinatolojiye yönlendirilir. Şanslısınız ki oraya yönlendirmiş “git bir yerde detayli ultrason çektir” dememiş:) çünkü detaylı ultrasonun en iyisini perinatologlar yapar. Bir de eğer doktor sıkıntılı bir durum görseydi ve ondan dolayı yönlendirseydi bunu kesinlikle söylerdi zaten. Kendisi sonrasında “doktor bize demedi” diye dava edilip sorumluluk almak istemez. Özellikle kadın doğumcular bu konuda çok pimpirikli. Korkman gereken birşey olsa emin ol söylerdi doktorun.