Kizlar doktor %70 kiz dedi sizce degisir mi?

Kizlar bugun baska bi doktora gittim kendi doktoruma gidemedim %70 kiz dedi degisir mi sizce

1 Beğeni

Bana da 12.haftamda kız gibi demişti, 17de de kız dedi. Değişmez diye düşünmek istiyorum ama burada okuduklarımdan sonra bilemiyorum anca doğumda kesin öğrencez gibi​:grinning:

3 Beğeni

Insallah cabim benim saglikla gelsin kuzucuklar :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bana ilk kıza benziyor dedi sonra %95 kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi sonra %95 erkek dedi en son ayrıntılı da erkek dedi… psikolojinizi bozmak gibi olmasın ama​:smile:

1 Beğeni

Canim neden moralim bozulsun ilk cocugum ve ikisi de yok :slight_smile: saglikla gelsin tek istegim. Bir de ben hep erkek hissediyorum esim de bastan beri kiz hissediyor. Bakalim nasip :blush:

2 Beğeni

Bizde de aynısıydi doktor yüzde doksan erkek demişti ben de hep erkek hissettim babası da yüzde on da bı ihtimal bence kız diyordu 17.haftada kız olduğunu öğrendik:)

2 Beğeni

Yaaa erkekler hissediyor o zaman :blush:

1 Beğeni

Yok moralini bozma derken kız yada erkek olması değil… bı öyle bir biyle diyebilirler moralini bozma demek istedim

1 Beğeni

Anladim canim. Kesinlesmesini beklemek gerek bu yaramazlar hemen göstermiyor :slightly_smiling_face:

Bizde 12+5de kesin dedi degişirmi acaba​:see_no_evil:sizce nedir bayanlar​:innocent: