Merhabalar kontrole diye gittiğim gün doğuma alındım bebeğimde haftalık geriliği vardı ben 38 ken bebeğim 35 gözüküyordu bebek küçük küveze alınabilir 2300 kilosu var dendi 2 eylülde yatışım yapıldı çok korktum ağladım aslında korkulacak birşey yokmuş ama herkesim hikayesini dinleyince insan korkuyor neyse yatırım yapıldı Suni sancı verildi kaç gün bebeğimin kalp ritmi sürekli yükseldiği için Suni sancıyı bı durdurup bir yüklüyolardı ben Suni sancı hissetmedim aksine kendi sancım geldi bebeğimin ritmi çok yükseldiği için ve açılmam yavaş olduğu için beni 5 cm açıklıkla sezaryene aldılar ve ameliyathaneye giderken suyum geldi .
5 Eylül saat 06.21 de güzeller güzeli kızım doğdu ilk gün zor oluyor ağrısı oluyor sezaryenin ama güçlü durmak zorunda olduğumuz için hemen toparlanıyoruz 2. Gün daha rahattım kendim oturup kalkabiliyordum özelde doğurmak istiyordum fakat hastane beni bırakmadı oyuzden devlette doğurdum herkes kötü diyordu ama cidden iyi hemşireler doktorlar varmış çok iyi ilgilendiler 2 eylülde yatışım yapıldı, 7 eylüldede taburcu edildim. şuan kızım 2 aylık biraz zor buralar kızlar sebepsiz ağlamalar oluyor bazen ama çok güzel bir duygu anne olmak allah herkese anne olmayı nasip etsin
Bu arada eşimin ailesi eşimi dolduruşa getirdiği için kimse hastaneye beni görmeye gelmedi bi kızım doğduğunda geldiler sonra bidaha gelmediler onları Allaha havale ediyorum
Neyse kızlarım daha fazla uzatmicam doktorunuz riskli olduğu söylese bile takılmamaya çalışın Ve hiç benim yüzümden oldu demeyin sizin yüzünüzden değil siz strese girdikçe bebekte daha çok sıkıntılar çıkacaktır benim hamileliğim çok kötü zehir ettikleri için size tavsiye veriyorum sadece hamileşiğinizin tadını çıkartın çünkü hamile olduğunuz zamanları özleyeceksiniz ve bol bol fotoğraf çekilmeyi unutmayın hepinizi öpüyorum…