Detaylı ultrason bursa da sehir hastanesi de var mi yada özel de mi var sadecee fiyatı ne kadar yapan var mi bursa tarafindan
Hayat hastanesinde 4600 tl yaptırmıştım 10 ay oldu
@bursa-anneleri yardımcı olur musunuz lütfen
Benim doktorum danırım 4 bin falandı ama çok ta emin değilim ama tamm1 saat bakıyor ve cok cok güzel . + türkiyede henüz daha hiç bir doktorda olöayan ultroson cihazı ile bakıyor. Herşeyi en ince ayrıntısına kdr söylüyor
Sehir hastanesinde var cok ta güzel bakiyorlar ama inanilmaz dolu sira bulunmuyor
Doktor Bileciğe yönlendir di ama oraya gitmektense bursada var mi sorayım dedim
Ne zaman yapmıştınız hangi hastanede
Bursa şehir hastanesinde var ama daha önce polikliniğe gidip doktora açtırman lazım ultrasondan sıra alman lazım
Aa simdi 2 hafta doktora sira al ultrason sırasıda Allah bilir kac hafta
Evet bulmak zor oluyor erken haftadaysan olur da yakınsa çok zor eltime 13. Haftada soylemislerdi taa kasıma sıra verebiliyorlardi 30 . Haftasina falan geliyordu işte
17 haftam 24 haftaya kadar heralde detaylı oltrasyon
21 -24 arası yapiliyor diye hatırlıyorum şehir hastanesinde sıra bulman imkansız gibi görünüyor
Geçen seneydi. Bu yıl tekrardan aynı doktora gidiyorum kısmetsr yine omda yaptıracağım arayıp ücret öğrenebilirsiniz bilgi veriyorlar
Canım Bursa merkez de isen sonomar ı tavsiye ederim telefonla arayıp güncel fiyat sorabilirsin