Ben 24 mayista adet gördüm meğersem kimyasal geçirmişim tabii bir hafta sonra oğrenmistim kimyasal olduğunu haziranın 15inde sifirlanmisti ben bi daha adet olmadim 1 temmuzda doktora gittim Rahmin kalinlasmis dedi gebelik oluşabilir dedi ben dün test yaptim silik cikti kimyasal geçirip adet olmadan hamile kalan var mi acaba cvp verirseniz cok sevirinim bu arada doktora 17 temmuza randevu aldim
Benim bu konuda bir bilgim yok malesef allah nasip eder inşallah size
Tşk ederim cvp verdiginiz icin resim atmak istedim ama nasil atiliyor bilmiyorum
Mesaj yazdığımız yerin altında gif ,,
var.Ok olana basıp fotoğraf seçebilirsin. Hayırlısı olsun
Testim böyle cuma yaptim 2 3 gibiydi
Ben kimyasalın üstüne gecikmeli bir kere adet gördüm ondan sonraki ay da hamile kaldım yani kimyasalın üstünden 2 ay geçmişti ama ilk ay gecikme yaşadım hatta tekrar gittim doktora rahmin kalın adet görürsün dedi akşamına adet olmuştum… bu ay da hamile kaldım kimyasal sonrasında hamile kalınabiliyor hemen rahim hazırlandığı için kan verin bence
Hayırlısı olsun sizin icin Rabbim saglikla kucagiza almayi nasip etsin ben diyorum bi kaç gün daha bekliyim çarşamba günü falan yine kaset test yapayim daha net belirgin olursa oyle 17 temmuza randevu aldim hic kan vermek istemiyorum yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama kimyasaldan sonra biraz daha bekliyim Elhamdülillah kanamam falan yok cok akintim var bide arada adet olacakmisim gibi kasiklarimda agri
Beklemeniz en doğru olan zaten ben çok pişmanım erkenden öğrendiğim için. Kanda pozitif gelse bu sefer kese oldu mu kese oluşacak mı stresi başlıyor keseyi görüyorsunuz bu sefer kalp atışı duyulacak mı ne zaman duyulacak derdi alıyor en iyisi şöyle adetten bi 10 gün sonrası falan kanama olmadığı sürece beklemek çünkü bunları erken öğrenince stres yapıyor insan keseyi gördük şimdi kalp atışını bekliyoruz yine kafamda deli sorular…
Aynen oyle cok haklisin bende oyle yapicam kan vermicem 17 temmuzda direk doktora gidicem tabii Allahin izniyle kanama falan gormeden guzel bir sekilde gecsin gunlerimiz