Kızlar çok şükür doğdu bebeğim

Çok güzel bir şey anne olmak.:hugs::smiling_face_with_three_hearts::pregnant_woman:3 buçuk gün hastanede yattım.Zor bi süreçti çok şükür geçti evime geldim Elhamdülillah :palms_up_together::hugs::smiling_face_with_three_hearts:

9 Beğeni

Hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına :blush:

1 Beğeni

Sağlıklı uzun ömrü olsun canım bebeğinizin​:hugs:

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün. Lohusalığın hayırlı olsun darısı başımıza​:face_with_hand_over_mouth::rose:

Doğumu devlette mi.ozwlde mi yaptın acaba Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim basimiza

1 Beğeni

Güle güle büyütün,Allah bizlere de mutlu sonu nasip etsin hayırlı olsun bebeğiniz :smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlı olsun Anne babasına hayırlı, sağlıklı evlat olsun

1 Beğeni

Lohusalığınız hayırlı olsun :cherry_blossom: Allah analı babalı büyütsün inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Devlet hastanesinde

Teşekkürler :hugs: bebek için başka uygulamanız varmı gelişimi için daha bilgili bilinçli olmak istiyorum

Tşk ederim amin canım

İnşallah amin :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

Hayırlı olsun canım darısı bizlere inslahh​:smiling_face_with_three_hearts:

Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah :pray:t2: lohusalığın hayırlı olsun :cherry_blossom::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

@admin buraya bir göz at :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah başlasın, Allah iyi evlat versin,Allah her zaman sağlık versin

1 Beğeni

@Ayşe.06 Mucize Bebek var

1 Beğeni

@Mine2 merhaba aramıza hoş geldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun :hugs::bouquet:

@Ayşe.06 hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Ayşe.06 bundan sonraki süreçte “mucize bebek” uygulamasından devam :smiling_face:

1 Beğeni