Kızlar çok özür dilerim soracak başka kimse yok

20hafta hamileyim yani 5 ay kocamla kafa dinlemeye geldik karlı yere baş başa kalmak için :see_no_evil:çok özür dilerim seks yaptık delicesine ( hiçbir agrı olmadı kanama olmadı bişey olmaz dimi? 2, 3 defa böyle yapmışlıglmız var hamilelik boyunca şimdi daha fazla heyacanlı oldj bişey olmaz dimi?

1 Beğeni

Hayır canım düşük riskin yoksa sorun olmaz

Düşük riskin yoksa bişey olmaz ama yinede biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim sağlıkla doğsun inşallah​:blossom:

Yapmadan önce sormak daha mantıklı olmaz mı? Yaptıktan sonra olabilme ihtimalini kimse burada size söyleyemez çünkü kimse doktor değil. Hamilelik süre zarfında eşlerimizle mesafe oluyor maalesef evet ama hunhurca yapıp çocuğu riske atmaya ne gerek var? Düşük riski olsun ya da olmasın bunun cevabını burada aramayın. Gecesine fenalaşsanız ama forumdakiler bir şey olmaz mı dedi diyeceksiniz?

14 Beğeni

Kız allahtan çok çekinmişsin de sadece delice seviştiğini defalarca söylemişsin :joy:

11 Beğeni

Gerçekten çok mantıklı konuştunuz katılıyorum size​:+1:

1 Beğeni

Cinsel iliskiye eşinle girebilirsin anlarim da hunharca yaptigini dile bu kadar vurman bilemedim sorunsada artik yaptin geriye donemezsin​:sweat_smile::sweat_smile:

9 Beğeni

Sevismemiş delicesine seks yapmis :sweat_smile:

4 Beğeni

İlginç bir konu ve değişik cümleler çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Bacım kalkıp bas baya fantezini anlatmışsin olan oldu artık :joy::joy:

1 Beğeni

Bence sıkıntısı olursa detayları doktoruna saklasın :see_no_evil:

2 Beğeni

Ahahahah kahkaha attim ya :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Bana kalırsa forum çok başka bir hal almaya başladı Allah sonumuzu hayır etsin :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

Bence keyif alınıyor buraya yazılarak belki eşşleri ile okuyarak daha da haz alıyorlar bilemiyorum artık ne düşüneceğimi Allah affetsin günaha giriyorsam ne diyim :sweat_smile::palms_up_together:

2 Beğeni

Şey var Bi de bu tarz cevaplar verince kıskanıyorsunuz oluyor haberiniz olsun :joy:

1 Beğeni

Çok kıskanıyorum her akşam bir yerim şişiyor okuyunca :sweat_smile:

3 Beğeni

Yaaa hahahahaha bir tek onlar sevişiyor sanki​:grinning::grinning::grinning:

2 Beğeni

Şimdi Allah affetsin geçmişte bir konuda yorum yaptım kıskanç fesat bir kadın oldum, konu da 3 defa yanlışlıkla ilişki yaşadım hamile kalır mıyımdı ben de 3 kere nasıl yanlışlık olur dedim ooooo​:joy:

1 Beğeni

3 de hata yaptığını anlamis ustune cok gitmemek gerek​:sweat_smile::sweat_smile:

Yok canım anlamamış ki hala soruyor :see_no_evil::joy:

1 Beğeni