7 aylık hamileyim memlekette annemdeydim bayağı kaldım sırf gönülleri kalmasın diye eşimin köyüne geldim kaynanam kayınbabamın yanına yaşlılar yazıklar dedim bir bardak çayda olsa vereyim . Karnım burnuma dayandığı halde beni bahçeye götürdü kaynanam demedi düşer falan yuvarlanır bide elimden elma poşeti düştü eşime diyor wah wah bunun elinden bişey gelmez bu ev yapmaz aynı böyle yemin ediyorum eşimde bi tepki vermedi geldim odaya şuan ağlıyorumm eşime sorsan yaşlıdır şaka yapmıştır
Neden yapıyorsun ya Allah korusun dikkat etmen lazım bunu onlara söyle lütfen ağla içini dök tabi ama olmaz ki nebicim insanlar var ya
Artık şu şekilde düşünüyorum canımı sıkan ve sıkmaya çalışan kimseyi görmüyorum duymuyorum söylediklerinden etkilenmiyorum bi süre sonra onlarda bunu farkediyorlar etkileyemediklerini yani ve vazgeçiyorlar nasıl olsa umursamıyor die evet bunu yapmak pek kolay değil ama denedikçe ustalaşıyorsun tavsiye ederim
Kessinlikle hiç birşeyi takma kafana canım bebek herşeyden etkileniyor sinir stres bunlar çok tehlikeli
Allah herkesi kıymet veren, kıymet vermeyi bilen ve kıymet vermekten gocunmayan merhametli insanlarla haşr etsin. Bende 7aylık gebeyim. Haftalık pazar, market alışverişine bile götürmez eşim kendi alır gelir. Keza ailesi de öyledir.
Saatlerce oturup ağladım yanii o kadar zoruma gitti ki eşime sorsan gülüyor annem şaka yapıyor bilmiyor musun diyor hem hamile halimle bahçeye gittim hemde elimden poşet düşünce bu ev yapmaz bundan olmaz dedi şaka gibi
Üzülmeyin bebeğinizi etkiliyorsunuz yapmayın gitmeyin sonuçta ne kadar dizinde evladinizsa taşıdığınız esinizinde evladı sonuçta babanızın evinden getirmediniz karninizda ne kadar saçma ben hamileyim kaynanama gittiğimde kaynanam soframi bile önüme seriyor hamile olmasam bile yapıyor şuan haftaya doğumum var kaynanam geldi geçen hafta mantimi falan döktü gitti dikkat et kızım son ayindasin.diyor.kayinbabamda öyle eşim evde egilmeme bile izin vermiyor gerçekten Allah vicdan sahibi insanlarla karsilastirsin birde şaka yapıyor diyor eşin bunun şakası mi olur benim kayınvalidem 66 yaşında kadın bana hizmet ediyor siz mutlu olun yeter diyor gerçekten şaşılacak bir durum selamet işte kafanada fazla takma eşini al karşına konuş bence