Merhabalar benim tansiyondan dolayı anestezi doktoru onaylamadı doğumu. Beni bolu ünv hastanesine yönledirdiler. Orada bildiğinz iyi doktor var mı? Acil olarak gitsem doğuma alırlar mı? Çünkü gebelik zehirlenmesinden şüphe ediyorlar…
Nasıl oldunuz merak ettım söylediğiniz yerlerde degılım ama yorumu okuyunca aklım kaldı
Yarın sabah acilden giriş yapcam canım. Ya yatış yaparlar ya da başka bişi bilmiyorum. Çok korkuyorum ama ![]()
Neden bekledinız kı gebelik zehirlenmesi dıyorsunuz bebıs ıyı mı yani gitme durumunuz yokmu gidin ya beklemeyin
Bebek iyi gittiğim hastane beni doğum yaptıramazmış tam teşkilat hastaneye gitmen daha uygun dediler. Şu an 36+2 hamileyim bebek 3.550 gr doktor küveze girmez dedi ama ben yine de korkuyorum.
Ay çok şükür çok sevindim korkma inşallah herşey ıyı olcak bebeğini düşün sadece
Nasıl oldun merak ettim doğum yaptın mı umarım hem bebeğin hem siz iyisinizdir
Hastaneyi Doktor’u değiştirdim. Yarın gün verecekler pazartesi Allah izin verirse doğum olacak canım. Çok şükür bende bebek de iyiyiz. Maalesef ki herkes doktor olmuyormuş neler söylediler benim ve bebeğim için çok kötü hamilelik geçirdim o doktorlar yüzünden. Şimdi ki doktorum hem pozitif hem de güler yüzlü ![]()
Ne yaptınız sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldınız inşallah sizde bebekte iyidir