Kizlar merhaba ben ikizlere hamileyim. 1 senelik evliyiz ne sevgililer gününde ne doğum gününde nede evlilik yıl dönümünde hediye almadı eşim ben birazcık gönül koydum bana ilk başta param yok dedi geçen hafta annesinin telefonu suya düştü bizimde dün evlilik yildonuydu. Bana hiç bı şekilde ne yediye ne yemek almadı gitti annesine telefon aldı. Benim biraz zoruma gitti söyledim ben napim dedi bana da bı hediye alabilirsin dedim sanada yazın alırım dedi benim çok zoruma gitti bana ne kıyafet ne mont ne ayakabi alinmiyor annesi ne isterse onu yapıyor. Sizce ben napabilirim haklımiyim insan küçükte olssa bı supriz bekliyor ama bana hiç yapmadı. Doğum günümde parası olduğu halde hiç bişey yapmadu
Üzücü bir durum gerçekten canım bu normal değil
Banada garip geliyor bana yapacağına annesine yapıyor bana gelince para pul yok ama anneye var
Kaç yılık evlisiniz daha öncede buyleymiydi
Daha 1 sene oldu. Benim ilk onun 2 evliliği ilk eşine supriz yaparmis ama bana yok
Çol kırıcı bir durum bende olsam bende kırılırdım. Değer vermiyor olarak görünüyor. Bi süre üstünden ilgiyi çek eşinin
Ne yaptıysam yok ilgi. Nasıl bı adamla evlendim cozemedim
Narsist olablirmi acaba. Ne desem bilemedim sana. İstersen hislerini söyliyip bi konuşmayı dene
Gerçekten çok can sıkıcı ve üzücü bir durum, herkese her şeye yetebilen eşinin sana yetememesi insanın gücüne gider. Annesine telefon alırken seni de düşünebilir, ufakta olsa gönlünü yapabilir. Kapıdan bir çicek koparıp getirip gönlünü yapması bu kadar zor değil. Maalesef adına üzgünüm ama normal değil.
Söyledim ona yapiyosan banada yap diye .ben napim diyo
Bende zaten çok büyük büyük şeyler asla istemem ama gönlümü hoş yapabilecek şeyler ama yok yani anlatamıyorum
Bacım evlenmeden önce nasıldı
Evlenmeden önce de aynıydı ama gene alırdı evlendi şimdi hoc yok benim ağrıma gidiyo o telefonu alırken bana ufakta olsa alabilirdi
Bacım evde hediye dışında sana tavırları nasıl . İlgilimi falan yada kırıcı konuşmaları varmı biraz içerik verirmisin
Umursamaz bacım. Ben bişey isterdim her zamna yapmaz ama anasına gardasina gelince hop yapar
Seni kırmak yada ozmek istemiyorum da eşinin hayatında 2 şahıs olma durumu varmı çünkü insan eşine buyle davranmaz amca başka kişiler olsa sana karşı bukdar sert olur hele diyorsun ikinci evlilik sana çok bağlı olması gerekir ilkinde yaptı hataları sende hiç tekrar etmemesi gerekir
Yok istek dışında diyorum evde sarılırmı. Sana karşı tavırları nasıl sevgi gösterirmi
Kim olursa olsun insanın önceliği eşi olacak kadın olsun erkek olsun farketmez önceliğiniz aileniz olacaksa valah evlenmeyin kimse kimsenin derdini mutsuz hayatını taşımak zorunda değil buyle şeyler gurunce çok zoruma gidiyor
Artik aklıma herşey geiyor benimde kendimede fazla uzmek istemiyorum karnimdakide etkileniyor
Ah bacım seninmi benimi