Kabızlık için doğal yöntemler işe yaramadıysa ve bunu da doktorun verdiyse kullan tabi. Bizde normalde bundan var ama bana doktor başka bir ilaç verdi ama kullanmadım şükür doğal yöntemlerle iyiyim. Bu baya iyi temizliyor bağırsağı doktorun önerisi dışında dozu kaçırma derim
Dediği dozdan bile az içtim korkumdan teşekkür ederim cevap için. Doğal yöntem dediğiniz neler
Yemek öncesi ılık su içmek, kayısı, armut, kivi yemek (yazanlardan hatırladığım kadarıyla), zeytinyağında bir gece bekletilmiş kuru incir sabah aç karnına yemek. İçebiliyorsan zeytinyağı da içebilirsin ben ılık suyla karıştırır içerdim. Kefir tüketebilirsin ama onu da yarım bardak dene başta çünkü bana müthiş şişkinlik yapıyor ve boool su
Bunları da denicem teşekkür ederim
İnşallah işe yarar rica ederim
Bana doktor yazdı bir olçek kullandim iki farklı zamanda bende işe yaramıstı.Gebelere verilen bir ilaç doktora özellikle sormuştum.
Ben hamile değilken çok önce içmiştim. Bunu içersen dışarı çıkamazsın o gün boyunca sürekli gaz ve dışkı ne varsa çjkıyo. Ama hamilelikte kullanırmıydım bilemiycem.
Ama geçmeyen kabızlık var. Bi yerden sonra bağ ağrısı bile yapıyor. Kayısı incir yedim kivi de yedim bana mısın demiyor… Mecburen 5ml içtim
bnde kullandım 2 saat sonra başlıyor wc nöbeti bi sorun olmadı sadece o gün dısari cıkma Sana tavsiyem
Benim kızım kullandı. Hamileler de kullanabilir diye biliyorum. Doktorunuz verdiyse kullanın