Kızlar buharlı temizleyiciii

Kızlar karcherın buharlı temizliyicisi var . İzledikçe almak istiyorum. Ama sonra diyorumki çokta pahalı bu fiyata bu kadar gereklimi diyorum. Birde vidyolardaki gibi gerçekten iş görürmü die tereddüt ediyorum . Sizlerde kullananlar yada duyanlar yazabilirmi iyice bilgi verirmisiniz

Ya şu aralara benim de devamlı karşıma çıkıyor. Benimde alasım var . Ama influencerler reklam aldıkları için güvenemiyorum. Ama minimum 3 gün kiralama fırsatları var. Benim yakın komşum olsaydı beraber kiralayıp denemek istiyorum aslında.

Evet bayada pahalı birde. Hayla kararsızım biyanda alsammı diyorum biyandada sürekli buharlarmıyım acaba elim ayağım olurmuki die düşünüyorum

Görünürde evin tüm temizliğini yapıyor. Bir de İhlas markası çok öneriliyor. Şuan harcamalar hep bebişe gittiği için daha sonra düşünücem :smiling_face:

1 Beğeni

Ben almistim memnunum ama soyle bisey var icine tozu cekse super olurdu diyorum o yuzden dyson in su ile temizleyen makinasi varmis sanirim ona takildi gozum :joy: bir de buharli da ben instagramda bir beyfendi de gordum ayri kopuklu kova yapip paspasi arada bir orda citileyip oyle buhar makinasini kullaniyordu oyle yapinca muhtesem oluyor ama biraz yorabiliyor da yani ben ne memnunum ne de memnun degilim sadece keske icine toz cekme özelliği de olsa diyorum :grin:

1 Beğeni

Sadece mop olarak değilde banyoda kireç sökmede ,derz aralarında ,mutfak yağlarında güçlümü mesela onu çok merak ediyorum

Himmm hic denemedim ben sadece yer icin kullandim elektrikli cihaz diye sokmaya korkarim :see_no_evil: bizim banyo ona pek müsait degil :face_holding_back_tears: ama buhari guclu veriyor temizlenmis hissi veriyor ben de mutfakta bi deneyecegim de daha firsat bulamadim :face_holding_back_tears:

Buharlı temizleyiciler çok faydalı, ben de ilerde almayı düşünüyorum

1 Beğeni

Hangi markayı düşünüyorsunuz

Sizde karcher markasımı var

Henüz detaylı araştırmadım

Evet evet bende baya videolarda gore gore en sonunda dayanamayip almistim :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: ama memnunum kotu degil bence sadece paspasi iyi temizlemek gerekiyor bir de dedigim gibi icine cekme ozelligi olsa mükemmel olacak :blush:

Evet o herkezzin istediği özellik bende araştırıyorum bakalm almayı düşünüyorum.

1 Beğeni

Hellöööööö ben dikeyi kullanıyorum. Arkadaşım direkt elektrik süpürgesi görselinde olanını. İkimiz de aşırı memnunuz.

Kuzum bendede dikey mob var. Ama ben ocak banyo derz arası kirleri için falan merak ettim aama vidyodakiler gibimidir emin olamadım

O çok memnun. Ocağı, banyo fayanslarını çiçek gibi yapıyor dedi. Hatta geçen benim süt taştı söyleniyordum telefonda. getireyim benim makineyi temizleyelim ben hep taşırıyorum 2 gün sonra silsem bile tertemiz yapıyor dedi :sweat_smile:

Peki onunki hangi markaymış

Kärcher kullanıyor.

2 Beğeni