Merhaba kizlar, 40+3 haftalık hamileyim. Öğlen 3 den beri karnımın alt kismindan geriliyor, kasılıyor düzeliyor bu olurken de büyük tuvaletim var gibi hissediyorum Bazen 5 dk da bir bazen 15 dk da bir oluyor sancı mi bu acaba İlk doğum ilk gebelik olunca malum
Düzenli geliyorsa bebek gelmek istiyor gibi Takip edin ve düzenliyse doktora gidin
Evet canım takip et sancıları bebek kanala girmiş olabilir nişan su felan gelince hiç durms git hastaneye
Sanki karnın birden uyumuş taş gibi olmuş gibi hissedersin sonra gevşer bir süre sonra yine aynısı olur bu şekilde başlar takip et bakalım bi nişanın geldi mi
Tamamdır, çok teşekkür ederim
Evet anlattığınız şekilde oluyor cok sertleşip bir yere toplanıyor gibi oluyor sonra düzeliyor bu sürede de dediğim gibi büyük tuvaletim varmis gibi hissediyorum
Nişan gelmedi, suyum da gelmedi
Tamam canım çok teşekkür ederim
Sancıların başladıysa bu hemen doğum yapacağın anlamına gelmiyor ama günün de gelmiş yarın belki diğer gün doğum yapabilirsin hemen teleşlanma hazırlığını yap duşunu felan al hazır ol yani canım hayırlı doğumlarin olsun bir avazda gir çık inşallah
Bide bol bol dua oku kilabilirsen namaz kıl bol dua et Allah’tan iste ne istersen
Çok teşekkür ederim canım, öyle yaptım duşumu aldım ne olur ne olmaz diye hemen şimdi bekliyorum bakalım yarın kontrolüm var zaten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hadi bakalım bebişim sağlıkla al kucağına
Bebeğin gelmesi yakındır. Bazen nişan gelmeden de doğum olabilir şart değil yani. Sancı gelir gelmez hemen doğum olmuyor ama vücudun hazırlanıyor bu şekilde sancılar ile açılman başlayacak zamanı gelince de doğum başlayacak. Hiç endişe etme mucizeni yakında kucağına alacaksın inşallah