Kızlar bu ilaçları kullanan var mı?

Kızlar bu ilaçları yazdı doktorum kullanan var mı merak ettim

2 Beğeni

Gyno ferro yu arkadaşım kullanıyordu

2 Beğeni

Kan ilacı dedi onun için ama bir sorun olduğu için mi vermişti arkadaşınıza?

1 Beğeni

Gyno ferro benim mideme dokunmuştu reflü var içemiyorum malesef ama güzel bir kan ilacıdır hamilelikte mutlaka kullanılması gerekiyor diğer ilaçlarda kalsiyum ve magnezyum eksiğiniz varsa yada sancı v.s. doktorunuz takviye amaçlı yazmıştır hemen hemen herkes muadil ilaçları kullanıyor içiniz rahat olsun

2 Beğeni

Gebelikte kansızlık yaşanmasın diye veriliyor canım. Sorun yoktur. Hemen hemen her gebe kullanıyor

1 Beğeni

Teşekkür ederim bende bugün başlıyorum bakalım mideme etki edecek mi benimde

1 Beğeni

Teşekkür ederim bende bir anda bu kadar yazınca şaşırdım. Ondan size sormak istedim

1 Beğeni

Ben kullandım sadece ferroyu

1 Beğeni

Kacinci haftada verdiler bunu ben sadece decavit iciyorum baska bisey vermedi bana

1 Beğeni

Başlarda bende decavit kullandım 3. Ayımda regenesis max diye bir vitamine geçtim içinde omega 3 vs vardı. şuan 20 +6dayım bunları ekledi sen kaç haftalıksın​:blush:

Gyno Ferro kullandım karın ağrısı yaptı biraktim başka kan ilacı yazdı devlet karşılamıyor ücretli aliyorum

1 Beğeni

Gyno Ferro sanol kullanıyorum demir folik asit ve B12 içeriyor doktor kan sonuçlarına göre vermistir muhtemelen

1 Beğeni

Calcımax hariç diğer ikisini kullandım gyno Ferro sanol kan ilacı biraz kabızlık yapıyor ama güzel bi ilaç tabi bana yetmedi son haftalarda serum olarak aldım efermag da magnezyum oda sancı ya da ayaklarda uyuşma olduğu zamanlarda veriliyor günde 2 defa kullandım ikisinide

1 Beğeni

Ben 13 haftalik ben bide corasprin kullaniyorum vitamin baska da yok

1 Beğeni

İyi yaptınız :blush:

1 Beğeni

Bende bugün kullandım ama yemekten önce mi sonra mı kullandınız acaba

1 Beğeni

Evet demirim biraz düşmüş onun için verdi sanırım her gün 1 tane olarak

1 Beğeni

Bende kan ilacını 1 kere dedi. Diğer iki ilacı da bir gün birini bir gün birini iç dedi öyle başladım bakalım bende ne etki yapacak acaba

2 Beğeni

Haftanız ilerledikçe takviye yapar yada değiştirir belki kan tahlili vs yapılıyor ona göre değişim yapar mutlaka

1 Beğeni

Tadı kötü bide

1 Beğeni