Kızlar biz de elendik

Oğlusumla kavustuk kizlar. Akşamüstü 5 gibi suyum geldi. Acilen geldik hastaneye. Doktorum Allah’tan hastanedeymis. Hemen aldilar sezeryana. Doktorum hep basindan beri epidural +spinal yapalım diyordu. Ancak suyum geldikten sonra sancı basladi. Sanci varken epidural yapamam sadece spinal yapalim dedi. Belimden bi iğneyle uyusturdular. Saniyeler içerisinde uyustu. Uyuşukluk baslayinca sancı bi sey kalmadı. Doktora başladınız mi demeye kalmadan bi baktim oğlusum yanimda. 10 dk içerisinde oldu bitti sukurler olsun. Yalniz ameliyattan cikinca agrim oldu. Hem de baya oldu. Daha uyusukluk gecmeden agri basladi. Agri kesicilerle cok sukur azaldi. Spinal olacak olanlar hic korkmayın telas yapmayin. Sadece bebeginize odaklanin. Onun kokusunu cekmek cok baska duygu. Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah

9 Beğeni

Geçmiş olsun :blossom: sağlıkla büyüt kuzunu inşallah :pray: :kissing_heart: darısı başımıza :herb:

2 Beğeni

Amiiin canım benim. Allah razi olsun. Rabbim kolaylikla sizi de kavustursun insallah :smiling_face_with_three_hearts:

Allah analı babalı büyütsün inşallah :bouquet:

Çabuk zaman gecsede bende kavussam çok yoruldum bu saat olmus ne uyku var ne bişi el ayak kaşıntı mi desem yoksa vajinadayi mantarin ağrısı mi desem yoksa mide yanmasi mi desem patladım vallahi

2 Beğeni

Maşallah canım çok güzel pozitif bir hikaye olmuş… Rabbim evladını güzel günlerde büyütmek nasip etsin :rose:

Cok teşekkür ederim canım benim. Rabbim sağlıkla kucagina versin insallah​:palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Allah razı olsun canım

1 Beğeni

Canım bende 35 haftalık hamileyim aynı şikayetler var gercekten bir an önce doğsun istiyorum su bir kaç hafta geçse de

Geçer mi sence :blush:

Bende senin gibiyim kaşıntı 30. Hafta yim daha cok yoruldum bende cok bunaldim

1 Beğeni

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun senide mucize bebek uygulamasına bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:🫶🏻

1 Beğeni

Senin işin daha zor valla