Kızlar bişey sorucam

Ya belki dogum dan sonra yapılan baskıyı soruyorsundur normal dogumda yapılıyor mu bilmiyorum ama sezaryandan sonra odaya cıkınca hemşireler karnına bastırıyor cunku ıcında kan pıhtısı olusmasın dıye mı pıs kan gıtsın dıye mı ne o yuzden baskı uyguluyorlar sordugumda mecbur uygulamamız gerekıyor demıstı oda benim canımı cok açıtmıştı masaj gibi değildi açıkçası

Evet ya abla herkes böyle anlatıyor bide normal doğumdada yapıldığını söylemiştiler ama çok merak ediyorum geçmişdeki annelerimize hiç öyle bişey yapılmamış neden bişey olmamış sonrasında o kadar önemli birşeyse yaparlardı onlarada bide sezeryanda öyle bastırınca dikiş fln patlamazmı kafamda o kadar çok soru varki ilk olunca böyle oluyo galiba​:woman_facepalming:t3:

İçinizi rahat tutun inşallah kolay bı doğum olur

İnşAllah abla teşekkür ederim sabah erkenden kanamam oldu doktor evde beklemem gerektiğini söyledi sancım ve suyum yok henüz

1 Beğeni

Sezeryab doğum yaptım 15 ocakta odaya geldikten sonra evet kanama kontrolü için 3 kez geldi hemşireler bastırdılar karnıma canım çok tandı ama o anlıktı sonra geçti evime geçtikten sonra hiçbiri aklıma kalmadı sürekli de yürüdüm çok hızlı toparlandım

Kolay geçer inşallah bir avazda kurtulursun ağrısız kolay bir doğum olur inşallah

hiç de dayanılmaz bir acı değil. hatta bana göre acı bile denemezdi. herkesin acı eşiği farklı tabi ama bence abarttıkları kadar acı bi durum yok.

zaten normal doğumda da doğum sonrası ve sonrasında 2 gün boyunca sabah odanıza gelip yapıyorlar.

Doğum yaptım doğumdan sonra 2kere sonrasında odada 1kere bastılar dahada basmadılar gerçektende o kadarda acıtan bişey değilmiş neden bu kadar abartmışlar anlamadım yada belki doktora göre değişiyor