Kızlar bir tek benim bebeğim mi böyle?

Kızlar bebeğim 47 günlük ve doğduğundan beri her uykudan uyanmasında ağlayarak ve aç uyanıyor. Önce geriniyor iyice ardından ellleriyle yüzünü ovuşturup kıvranarak ağlamaya başlıyor. Bir kez olsun beneğimin sakince uyandığını göremedim. Loklok süt de içse doymuş olsa da uyuduğunda yarım saatte uyansa bile böyle uyanıyor ve tekrar beslenmeden assslaaa susmuyor. Allah aşkına yalnız mıyım. Bir tek benim bebeğim mi böyle. Ne zaman dğzelicek korkuyorum artık. Arkadaşlarımın bebekleri tavanı izliyor agulıyor hemen hemen aynı gündeler iyice sorun etmeye başladım bu durumu

Gaz sancısından dolayı bu şekilde uyanıyor olabilir mi? Çünkü benim bebeğimde 48 günlük ve oda aynı memede susuyor çünkü orda sakinleştiği için. Uykuda da sürekli ıkınma halinde zaten uyanınca da ağlayarak uyanıyor.

1 Beğeni

Bilmiyorum ki gaz damşası kullanıyoruz düzenli olarak aslında gazlı da bir bebek ama ne bileyim binde bşr de mi sakin uyandığı olmaz yok olmuyor her uykudan uyanışı ağlayarak ve aç

Benim ki de öyleydi geçti sonra ama tabi sancısı olduğunda ve açsa ağlayarak uyanıyor yine arada günlük ruh haline göre değişiyor 15 haftalık oldu

Gaz damlaları maalesef çok bir işe yaramıyorlar bu durum bebeklerde normal benim üçüncü çocuğum hep böyle oldu :slight_smile: Endişelenecek bir şey yok bu da bir süreç , onlar için çok daha zorlu vücutları dünyaya adapte olmaya çalışıyor. Bağırsakları düzene girme çabası içinde bu süreçte sizde gergin olmayın birbirinize ihtiyacınız var :wink: