Kızlar bir bakarmisiniz

29+4 haftalık hamileyim bebeğim hareket edince vajinda bir ağrı oluyor basınç gibi ama diğer şekilde bir şey yok ama enfeksiyon um var ondan olabilir mi yaşıyan varmı veya bilgisi olan lütfen yazın

Bebeğin büyüdüğü için normal canım

Bende de vajina ağrısı var idi aynı haftada , doktora söyledim muayene de kafası aşağıda normal pozisyona gelmiş ondan vajina ağrısı dedi, magnezyumu 2 ye cikardim ve uzanarak dinlen dedi . Şimdi 35. Haftadayim

Aniden ve olunca korktum doğrusu ama çok sürmeyen ve hemen geçen bir ağrı olduğu için bende öyle düşündüm

Şimdi herhangi bir rahatsızlığınız varmı peki ve uzanmakla mı geçiyor haftaların ben kendim zaten uzaninca rahatlamış tı öyle devam ediyorum oturamiyorum ve doktor randevu günümüzü bekliyoruz Allah böyük bakalım ne diyecek

Şimdi genel olarak agirligim daha da arttı, özellikle gece yatağa yatınca kalçamı ceviremiyorum çok zorlanıyorum vajinamda da ağrı oluyor , ben biliyorum kafası orda olduğu için . İlerleyen zamanlarda daha da artıyor ağrı yani , ama tabi doktorunuz daha iyi bilir mesaj atın ya da arayın yanlış yönlendirmek istemem:)

Senin haftan daha önde 35 haftalık ta olan şeyler diye biliyorum ben zaten bunları ama benim erken başladı yaa keşke benim de 35 e Kadar o ağrılar olmasaydı bakalım

Bende 29+2 yim bebeğimin hareketlerini 3 gündür pek hissetmiyorum çok sakin normal mi

3 gün uzun bir süre, doktora gitmende fayda olabilir

Şöyle diyim dün az hissettim iki vurdu sonra pek hareket etmedi zaten başından beri çok hissetmiyorum çok hareketli bir bebek değildi

Benim kız da öyle en başından beri pek hareketli değil ama geceleri hareketleri sert olmasa da baya hareketli. Senin de kız mı bebeğin canım?

Evet kız benimde aynı geceleri daha hareketli gündüz çok değildi bir de ilk gebeliğim benim belki o yüzden de hissetmiyorum birşey daha sormak istiyorum iki gündür mide kısmım sert alt karın bölgesi yumuşak sizde de öyle mi?

Aynı bende de. bebek normal doğum pozisyonu aldığı için alt karın yumuşak oluyor

Benim kide 29 a girdiğinden beri öyle iki gün çok hareketli iki gün çok sakin ben alıştım artık başta çok korkmuş tüm tabi sana dur doktor a gitme diyemem ama çok da endişe yapma kendine 2 saate 10 hareket yapması yeterliymiş doktor yeri daraldığı için hareket alanı azalıyor demiş ti yine de sen bilirsin

Acaba kızlar mı öyle benim kide kız ve diğer çocuklar im erkek onlar da yoktu böyle şeyler şimdi daha iyi anlıyorum

Pazartesi randevum var ama ben zaten hamileliğin başından beri çok hissetmediğim için de sakin kalmaya çalışıyorum

Normal yani öyle mi

Evet normal sen yine de doktoruna da sorabilirsin aklında soru işareti bırakma

Tamam olur teşekkür ederim

Benimde normal doğum pozisyonunu 28. Haftada aldı, o zamandan beri başı aşağıda .