Kizlar bilen var mi

Merhaba kizlar ben simdi devlet hastanesine gitim ve ordaki kadin dogum detayli ultrasona gitmem gerektigini soyledi 2 haftam kalmis bi sure araligi varmis vana bi fis ve kagit verdi kağıtta perinatoloji bolumu 2 hafta icinde randevu al dedi bana neden fis verdi direk gitsem olur mu acaba hic bir fikrim yok

1 Beğeni

Direk gidemezsiniz perinatolojiye gidip o fişi göstereceksiniz onlarda musayit bir güne randevu verecektir …

2 Beğeni

Tmam sagol

1 Beğeni

Devlette ucretsiz yaptiriyosun ve cogu hastahanenin perinatoloji bolumune o verilen kagit olmadan randevu yazdiramiyosun… ozelde bu is 1-2 ay once 2,5-3,5 tl araligindaydi ozele gitceksen heryere gidip direkt randevu alabiliyosun. Ve bu uygulama her gebeye yaptirilan rutin bisi… ve 24haftayi gecince dogru sonuc verme ihtimali dusuyor

2 Beğeni

Ya benim detaylıyi kendi doktorum yaptı yeterli mi sence başka bölüme yönlendirmedi

Uzmnaligi perinatoloji ise yapabilir yoksa yetkinligi yoktur ki. Anlamaz yani bence doktorunun uzmanligini ogren ona gore perinataloga da gidersin zamani gecmediyse

1 Beğeni

Valla özel klinik benim gittiğim kendisi doçent birşey olsa gondermezmiydi :smirk:

Cok sagol :heart:

1 Beğeni

Iste sonradan birsey olursa vicdan azabi cekerim önceden bilip onlem almak daha iyi bilemiyorum bnde

Suan 20 +3 um yarina randevu aciliyor bulursam 26 haziranda gidecem gec olur mu

24hafta dahil sorun yok

1 Beğeni

Ay kadına sormadım da sorsam mi birşey olsa yönlendiriridi diye düşünüyorum bende kararsız kaldım şimdi bak 21 olcam salı günü 23de kontrolüm var

1 Beğeni

Kafam karıştı şimdi

Tamam canım yarin mesaj atayım bi

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim

1 Beğeni