Kızlar bi bakar mısınııız lütfenn/Hamilelik olabilir mi?

Bat 21 Şubat henüz regl olmadım. Sürekli adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı ve tüm adet belirtilerini yaşadım hala ara ara Kasımlarıma ağrı giriyor. Dün öğleden sonra 3 gibi çok çok açık kahverengi hatta kahverengi bile değil bej rengi gibi bir akıntım oldu. Regl oldum sandım hayta orucumu da bozdum. Ped taktım ama o an gelen akıntıdan başka bir şey gelmedi kanama vs olmadı öylece kaldı. Adet olduğumu sandığım için testte yapmadım. Şuan işteyim test yapma imkanım yok ama olabilir mi kii :face_holding_back_tears: yoksa adet öncesi bir akıntı mıydı ama benim genelde bi gün önce kahverengi akıntı olur hemen üstüne kanamam olur. Ne olduğunu bilemedim. Tecrübeli arkadaşların fikrini olmak istedim

Benim ilk gebeliğimde regl olmama gereken gün sabah sahur sonrası test yapmıştım çok silik çıkmıştı gün boyu da kasıklarıma hafif ağrılar giriyordu geldi gelcek diye bekledim gelmedi. İş çıkışı devlet hastanesine kan verdim cuma günüydü pazartesi çıkar sonuç dediler. Ordan çıktım sabırsız arkadaşlarımın gazlamasıyla bide özelde kan verdim sonucu da mail üzerinden gönderir misiniz ben tekrar gelemem 2 saat sonra dedim. 1 saat sonra gönderdiler kan verip vere dönünce de kaset test yapmıştım zaten onun çizgisi baya belirgin çıkmıştı. Kan sonucu da 300 lü bişiler çıkmıştı. Sizde bi test en azından iş çıkışı alıp yapın derim ben. Rutininizde bi gecikme olmuyo günü gününe oluyorsanız eğer gebelik ihtimali yüksek gibi duruyor.

Bence yerleşme kanaması olabilir bayada gecikmiş adetiniz eğer o akıntıdan sonra hiç bişey gelmediyse büyük ihtimalle odur bence test yapın yarın kendinizede dikkat edin. İnşəəAllah hamilesinizdir​:heart_eyes:güzel haberler bekliyorum

Merhaba yeni görüyorum yorumunuzu. Çok şükür hamileyim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet gerçekten yerleşme kanamasıymış :face_with_hand_over_mouth: şuan 6+4 haftalık hamileyim çok şükür :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ay sizin adınıza çok sevindim gerçekten :face_holding_back_tears: ne güzel maşAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasip eden Rabbime hamd olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2: