Dun muayenem vardi gittik nst de sanci cikmadi 3 gun sonra tekrar gel dedi dr hastanede baska islerim vardı baktimki kasilmalar çok artti 40 30 dk güçlü geliyo esime dedm acile gidelim baktıralim nst de cikmiyo ama ne görelim alttan muayene oldum 4 cm aciklik yatis yapicaz dediler ve basladi hikayemiz nst de sanci yoktu bekledik plates topunda zipladim falan sanci hala yok suni sanci verdiler ne hikmetse etki etmedi yukselttiler hissetmiyorum hafif kasiliuo geciyo acilma ilerliyi sadece bebegin basi kanala girmiyodu tabi devlet olunca gelen giden alttan parmaklıyo baya zorlandim cunku bibregimde stent oldugu icin idrar enfeksiyonum surekli cok fazla kasiklarim çok acıyo daha da etkisi oldu baya kurcalarilar beni tek başıma sanci cektim esimide almadılar bi ara 5 dk girdi kardesim annemde sonradan 5 dk girdi zoraki görmek bile iyi geldi neyse arttti sancilar zor bir normal doğum oldu ama sonrasında kanamam clk fazla oldu müdahale ettiler sebebi 3.digum olmasi diyolar ama bence stent yapti derken bebegime kavusunca tum acilarimi unuttum bambaşka his Rabbim isteyen herkese nasip etsin
1 Beğeni
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
1 Beğeni
Allah’ım analı babalı büyüsün inşaallah
1 Beğeni
Aminn saolun Allâh razi olsun darisi diger gebelerin basina