Kızlar bugün sancım sıklaştı suyum geldi öğlen saat 1 buçuk gibi saat 6 gibi doğurdum çok şükür. Korkularım vardı ilk doğumum kötü geçmişti ama ikinci gerçekten süreç daha hızlı ilerledi ve daha kolay oldu tabi hastanenin de çok önemi var devlette olmasına rağmen çok ilgili ve naziklerdi hala oyleler özel hasteneden gerçekten hiç bir farkı yok sadece şuan iki kişilik odada müşade altındayız o kadar . Doğumdan sonra eşimide aldılar yanıma . Konya Şehir Hastanesi’nde doğum yapacak olan varsa benim gayet güzel geçti hastane konusunda endişe etmeyin . İnşallah Rabbim herkesi sağ salim kurtarsın.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Doğumun nasıl oldu canım
Allah razı olsun canım normal doğum yaptım
Maşallah canım ilk bebek mi
Allahım hayırlı evlat eylesin
@AyseDuru doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah
Yok canım ikinci kızım oldu
Amin inşallah Allah razı olsun
İlk doğumun neden kötü geçmişti canım ?
Amin inşallah çok sağolun darısı bekleyen tüm annelerimizin başına inşallah
Herşeyden önce hiç bişey bilmiyordum doğal olarak ama bilgilendirende olmadı hastane personeli çok kabaydi ilk olduğu için illaki zor oluyor doğum vücudumuz bunu bilmiyor ama sancı geldikçe ağlayınca neden ağlıyorsun diye sordular bakar mısınız diye sesleniyorsun kimse umursamıyor gibi gibi en basiti doğumdan sonra dikişim atılıyor yapan ebe iyi dikisin az hadi dedi bende sordum kaç tane diye azarladı beni ne soruyorsa bu doğuranlar herşeyi merak ediyorlar falan insan o psikolojiyle unutamıyor bunları . O yüzden yani
Maşallah canım
Anladım canım benim sağlıkla büyüt inşallah bebişini geçmişi düşünme lohusalığın hayırlı olsun
Sağol canım