Kızlar ikizlere hamileydim 33+2 günlük olarak doğum yaptım sezeryan oldum gaz ağrım var bilmiyorum ne yapacağı mi bir tavsiyesi olan varsa yardim lütfen birde bu sezeryan ağrısı ne zaman geçer
öncelikle gözün aydın ikizlerini sağlıkla kucağına almışsın ben de sezaryen doğum yaptım ilk günler gaz ağrısı ve kesi ağrısı gerçekten zor ama gün geçtikçe belirgin şekilde hafifliyo bende özellikle yürümek çok işe yaramıştı kısa kısa ama sık sık yürümeye çalışmıştım gazı da rahatlatıyor ağır kaldırmamaya dikkat ettim sürekli yatmak yerine kısa yürüyüşler yaptım toparlanmaya yardımcı oluyor doktorumda önermişti 6. gün ve sonrası günlük işlerimi çok zorlanmadan yapabilmiştim tabi herkesin iyileşmesi farklı sen de her gün biraz daha rahatladığını hissedeceksin Allah analı babalı büyütsün tekrar tebrik ederim sende kısa sürede toparlarsın inşallah ![]()
Allah kolaylık versin saat başı on dakikalık felan yürüyüş yapılmalı diye duydum doktor izin verirse rezene çayı içebilirsin benimde 33+5 ikiz ne zaman gelecekler bilmiyorum duygulandım şimdi ![]()
Bende ilk çocuğuma sezaryen oldum kuru ve temiz tutman iyi olur bide o zaman etrafımdakiler bana nescafe kahve içmek çabuk iyileşmesine yardımcı olur dediler