Kızlar iyi akşamlar canım aşırı çiğköfte çekti ama etsiz ve yedim şimdi baktım da çoğu zararlı demiş yiyen var mı bir zararı varmı gerçekten
Valla ben 2 hamileliğimde de canım istedikçe yedim hiçbir sorun olmadı. Kendine dert etme birsey olmaz.
Doğuma son 25 günüm kaldı ve çiğ köfteyi nerdeyse hamileliğim boyunca her hafta en acılısından yedim bende sorun yaratmadı mide yanması dışında dayanamıyordum yiyordum
Afiyet olsun hiç bişey olmaz çok sık yeme sadece hazır gıda sonuçta
2 hamlileiymde de her şeyin tadina bakdim şükür iksde salikli doqdu
Hamilelikte etli çiğ köfteyi yemeyin diyorlar ztn. Etsiz bende yemiştim. Geçenlerde de etli yoğurdular, tanıdığım hamile iyice yoğurdukça pişti diye yedi. Ben emzirdiğim halde sadece tadına baktım. Allah ın izni ile birşey olmaz etsiz yediğin sürece. Etli de yersende emin olduğun güzel yerden ye veya kişilerin yaptığını. Ama çok etli tercih etmemeye bak .
Yok canım korkma ben de yedim 3 aylıkken etsiz ye etli zararlıdır genelde
İki hamileliğimde de etli çiğ köfte yedim. Emin ellerde hazırlandığı sürece bu sorun olmaz bence. Ben bir sıkıntı yaşamadım.
Canım valla ben sürekli aşeriyorum çiğköfte doktoruma sordum yiyebilir miyim diye çiğköftenin etsiz olması ve içindeki malzemelerin iyice yıkanmış olması şartıyla arada yiyebilirsin dedi ben porsiyonluk alıyorum içindeki malzemeleri kendim iyice yıkayıp dürüm yapıp yiyorum![]()
Kiz et yoksa faydalı bile, bulgur ile yapılıyor işte hatta faydalı lif ve yeşillik.
Çiğ köfte etli yersen çiğ et zararlı diğer etsiz cigkoftelerin bı zararı yok canım Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
Hiç birşey olmuyor Gönül rahatlığıyla ye ben her eşimle dışarı çıktığımda yiyordum hiç bir sıkıntı yok valla bazen acı bile yiyordum yasak olmasina rağmen çok şükür doğurdum yiyebilirsin