Kızlar bebeğimi hisettim 🤗

Tecrübeli annelere sormak istiyorum geçen burda bı arkadaşın dediğini yaptım sağ tarafıma uzandım ayaklarımı karnıma çektim bı süre sonra uzattım ayaklarımı sol tarafimda baskı vardı ayaklarımı normal uzatınca bı anda içimde bişey döndü gibi bı his oldu ve sol tarafımdaki baskı o dönüşten sonra geçti bebegimi hissettim degilmi 19+3 üm şu anda gaz diye düşündüm ama değildi :hugs:

3 Beğeni

Hissetmene sevindim​:hibiscus: @Hümanurun_annesi sen miydin canım onu diyen sonrada ben yazmıştım :sweat_smile:

2 Beğeni

Aynen öyle doğru senini adına sevindim

1 Beğeni

Aaa evet evet hatta ne çekti bizim çocuk falan demiştin oğlumu hisettim çok şükür aslında biraz kötü bir gün geçirdim bebeğide görmek istiyordum iyi olduğunu bilmek istiyordum ve oda kendini bana gösterdi ilk hissi bu şekilde oldu oğlumun ben iyiyim anne merak etme dedi :blush:

1 Beğeni

Bende kızımı geç hissetmiştim şimdi maşallahı var :sweat_smile::heartbeat:

1 Beğeni

Evet nerdeyse 20 haftayım artık korkuyordum ama çok şükür galiba bizimkide artık durmayacak gibi :blush:

1 Beğeni

Kötü gününde iyi gelmiş sana oğluşun annesini yalnız bırakmamış ne güzel :relieved:

Evet çok kötüydü çok ağladım eşimle sorunlar vardı biraz ama içim içimi yiyor Allah’ım keşke doktora gitsemde iyi olduğunu görsem kendime gelecem diye ama Rabbime çok şükür ne büyük bir hikmet oğlum ben gitmeden kendini ben iyiyim diye hissettirdi kızlar çok güzel bir duyguymus herşeyi unuttum çok iyi geldi hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alalım sağlıkla :hugs:

1 Beğeni

Amiin inşallah :hibiscus:Kendini ve bebeğini düşün yıpratma kendini, tekrardan sevindim adına :relieved:

1 Beğeni

Evet gerçekten değmiyor oğlum bunu gösterdi bana daha dünyaya gelmeden çok şükür çok teşekür ederim yanımda olduğunuz için :purple_heart:

1 Beğeni

Benim bebeğim sağımda solumamı uzanmam lazım

Bende burda haykridim hiseetmiyorum niye diye işte falan filan geçen hafta carsamba gününden beri kalp atışı gibi hissediyorum on. Sekiz haftalıkken şimdi on dokuzum gündüz gece hatta uykulu halimle hissediyorum da uykum ağır kalkamiyorum

Ben ilk yaptığım zaman bı gofret yedim sola yattım kalp atışı gibi iki tik atti e şimdi on dokuzum maşallah su içsem yada otursam illa günde iki üç kez oluyor

Bende hisetmek istiyorum çok

Otururken bacaklarinizla abartmadan karninizi sıkıştırın pıtpıt bişi yada seyirme hissi olursa bacaginizi indirip 2,3kere daha tekrarlayip ayni his olacakmi ona bakin eger her seferinde ayni his gelirse bebektir yeri daraldigi icin vuruyo ama kucuk oldugu icin pitlama yada segirme gibi hissediliyo demistim. Eger 1kere olur bidahada olmazsa o his ozaman gaz dir demistim diger söylemler bana ait degil canımcım

1 Beğeni

Sizin dediğinizi denedim ve 2 3 defada aynı şekilde hissettim bebisimi çok teşekür ederim size :hugs:

1 Beğeni

:heart_eyes:güzel haberler bunlar ben tesekkur ederim. İlk gebeligim olmasına ragmen birilerine işe yarar tabsiyeler verebilmek mutlu etti​:heart:

1 Beğeni

Ben dün nasil mutlu oldum bir bilseniz çok teşekkür ederim :purple_heart:

1 Beğeni